Chrudimské noviny Lídr ANO 2011 Ondřej Kudrnáč: Jsme v patové situaci, která nám dost svazuje ruce a zavírá některé dveře

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Lídr ANO 2011 Ondřej Kudrnáč: Jsme v patové situaci, která nám dost svazuje ruce a zavírá některé dveře

Chrudim - Lídr hnutí ANO 2011 Ondřej Kudrnáč nemá z výsledku komunálních voleb zrovna nejlepší dojem. "Nevím totiž, co nám tím voliči sdělili a není zatím vidět na konec tunelu," konstatuje v reakci na výsledek hlasování chrudimských voličů.

Jak dodává, pro hnutí ANO 2011 znamená druhé místo a zisk šesti mandátů v městském zastupitelstvu v podstatě patovou situaci. "Dost nám to svazuje ruce a zavírá některé dveře," říká, aniž by chtěl být konkrétnější. Podle Kudrnáče bude dnes ANO 2011 jednat s dalšími volebními stranami, které ve volbách uspěly. "Jde o to, aby se dala dohromady většina. Předjímat nebo vzkazovat přes média, kdo je pro nás lepší případně horší partner, nemá zatím cenu, protože jde v těchto dnech spíše o oťukávání, než o to, že by vyjednávání spěla k nějakému závěru," uvádí Ondřej Kudrnáč. Podle něj chce ANO 2011 jednat postupně se všemi politickými subjekty bez ohledu na to, zda dříve působily v radniční koalici nebo v opozici.

Roman Zahrádka

Reklama

Obrázek uživatele František P.
#2219 František P. 15. Říjen 2014 - 12:40
Tím chce pan Kudrnáč říct, že je nespokojený s hlasy, že jich chtěl víc ?. A za co ?. To by na kandidátce nesměl být on a když už, tak se měl nejdříve s Kasalem pořádně domluvit a ne si tam do první desítky kandidátky nacpat svoje kamarády, sekretářky a normální lidi odsunout dozadu. Tak to je síla...on neví co po něm voliči vlastně chtějí..
Obrázek uživatele Troublemaker
#2222 Troublemaker 15. Říjen 2014 - 14:07
Přeloženo: jsme zklamaní, že většina voličů si nás pamatuje jako prevlékače kabátů či věčné kandidáty za nejrůznější strany. Mysleli jsme, že když budeme na náměstí rozdávat párky zadarmo, že nám s nimi lidé sežerou i naše hesla o nové čistě politice. Proto jsme teď nabídli koalici KSČM, abychom konečně od moci odstranili staré kmotry, aby se taky dostali k lizům i noví kmoři. Provedeme také analýzu naši kampaně, ale už teď víme, že budeme muset příště rozdávat nejen parky, ale i koblihy
Obrázek uživatele chrudimák
#2223 chrudimák 15. Říjen 2014 - 19:54
Poslední větou je řečeno toto - sklopíme uši, obejmeme řezníčka a budeme spolu a s čssd vládnout.
Obrázek uživatele plátno
#2234 plátno 22. Říjen 2014 - 9:09
Myslím, že je celkem jasné, že jednání váznou jen na tom, že pan Kudrnáč se chce stát starostou. Doufám, že se tak nestane!