Chrudimské noviny Tip čtenáře: Přilepšuje si místostarosta Málek trháním lístků na kulturních akcích? Je to důstojné jeho postavení?

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Tip čtenáře: Přilepšuje si místostarosta Málek trháním lístků na kulturních akcích? Je to důstojné jeho postavení?

Chrudim - Neuvolněný místostarosta Roman Málek (Koalice pro Chrudim) se rád pochlubí svými podnikatelskými aktivitami. Jednou z nich je prý i zabezpečování bezpečnostních a pořadatelských služeb. Při jedné takové aktivitě ho přitom nedávno nachytal bulvární server Super.cz, který Málka zachytil, jak "kroužkuje" papírovými páskami návštěvníky slavnostního finále Miss České republiky.

Redakci Chrudimských novin na to upozornil jeden z místních čtenářů, který se pozastavuje nad tím, zda je důstojné, aby chrudimský místostarosta "trhal vstupenky na různých akcích". Málek, který zatím na rozdíl od starosty Petra Řezníčka (SNK-ED) a prvního místostarosty Jaroslava Trávníčka (ČSSD) nedokladuje na městském webu svoji práci pro město, protože jeho pracovní program není občanům k dispozici, podle všeho dál podniká prostřednictvím marketingové agentury v produkování firemních akcí a nabízí třeba uspořádání exhibičních zápasů v bojových sportech nebo pronájem skákacího hradu. Pasuje se také na základě certifikátu Národního institutu dětí a mládeže do role odborníka pro tisk, média, komunikaci a mediální výchovu, přestože jeho jedinou novinářskou zkušeností je krátké působení v pardubickém plátku Bulvár.

Chrudimský místostarosta Roman Málek kontroluje vstupenky. Foto: internet

A právě to budí u mnohých občanů města rozpaky stejně jako v případě "trhání lístků" na akci, kde je všem na očích. "Na svém webu píše, že jedna z jeho aktivit je zabezpečování bezpečnostních služeb. Pravda je ale taková, že místostarosta města Chrudim a asistent místopředsedy vlády se živí trháním vstupenek na různých akcích," poukazuje čtenář Chrudimských novin, který za svůj postřeh získává od redakce finanční odměnu 100 korun.

red

Reklama

Obrázek uživatele honza
#3078 honza 20. Duben 2015 - 10:19
Každý se musí nějak živit.
Obrázek uživatele koala
#3082 koala 22. Duben 2015 - 10:35
honza: Každý se musí nějak živit.
To je pravda, honzo. Ale až půjdete příště k volbám, přemýšlejte, jestli zmíněný politik, který má hlavní pracovní poměr na všech možných i nemožných akcích mimo Město, bude mít dost času na to, aby se staral o naše chodníky, parkoviště, kulturu apod.
Obrázek uživatele honza
#3084 honza 23. Duben 2015 - 7:18
ano , já ho nevolil
Obrázek uživatele koala
#3085 koala 23. Duben 2015 - 8:38
honza: ano , já ho nevolil
Hm, tohle mi říká každý. Nevíte náhodou, jak je tedy možné, že tam je?