Chrudimské noviny MD dance studio Chrudim je Mistrem ČR!

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

MD dance studio Chrudim je Mistrem ČR!

V sobotu dne 9. 5. 2015 se v Kulturním domě v Litoměřicích konalo Mistrovství ČR SUT - Festival tanečního mládí 2015, ve věkové kategorii dospělých. MD dance studio Chrudim reprezentovala formace Barbory Netolické „Sail“.

Na začátku celodenního soutěžního maratonu stálo 19 formací parketových tanečních kompozic z celé republiky, které si nominaci na mistrovství vytančily na regionálních kolech. Formace MD dance studia Chrudim postoupila do 12členného semifinále a po jeho absolvování i do šesti členného večerního finále. Výborná atmosféra a vzájemná podpora finálových formací i diváků byla skvělou kulisou pro vyhlašování výsledků, při němž MD dance studio Chrudim vystoupalo na stupínek nejvyšší a získalo titul MISTRA ČR.



Děkujeme choreografce Barboře Netolické a tanečnicím Barboře Benešové, Veronice Džurníkové, Kateřině Grofové, Kateřině Horové, Zuzaně Hovorkové, Petře Hrstkové, Tereze Jarošové, Anetě Kopecké, Adéle Křičenské, Veronice Mandysové, Michaele Pintové, Markétě Schulzové, Barboře Szumowski, Kateřině Šustrové, Evě Tatíčkové a Lucii Zelené za skvělou reprezentaci a zároveň Městu Chrudim za finanční podporu.

Martin Dytrt

Reklama

Obrázek uživatele jetozver
#3168 jetozver 17. Květen 2015 - 7:35
No konečně nejen fotbal a futsal slaví úspěch a k tomu se na to z mého pohledu dá lépe koukat ;-) .
Obrázek uživatele jetozver
#3169 jetozver 17. Květen 2015 - 7:36
Grt