Chrudimské noviny Parkovačky byly tentokrát rozdány v Revoluční, Topolské a Husově ulici, na "kobereček" musí sedm řidičů

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Parkovačky byly tentokrát rozdány v Revoluční, Topolské a Husově ulici, na "kobereček" musí sedm řidičů

Chrudim - V úterý v 7.36 hodin oznámila strážníkům místní žena, že ve Vlčnově běhá volně hnědý pes. Vypravila se ho tedy hledat hlídka městských strážníků, avšak žádného psa takového popisu v této místní části Chrudimě neobjevila.

V 11.20 hodin se strážníci museli zabývat telefonickou stížností obyvatelky Revoluční ulice, která je upozornila na špatné parkování vozidel. Přivolaná hlídka nakonec rozdala v této ulici dvě výzvy, jejichž prostřednictvím si předvolala řidiče dvou vozidel k projednání dopravního přestupku.

O minutu později volal na tísňovou linku 156 mužský anonym, který chtěl strážníkům oznámit výskyt pouličních prodejců na parkovišti Penny marketu naproti nemocnici. Strážníci toto oznámení prověřili, avšak žádný nepovolený prodej zde nezaznamenali.

V 11.51 hodin volal na tísňovou linku další anonym, tentokrát s tím, aby si stěžoval na špatné parkování vozidel v Topolské ulici. Strážníci sem proto přijeli a napočítali zde tři dopravní přestupky, jejichž viníci nalezli za stěračem svého auta parkovačku a musí teď do služebny městské policie na Resselově náměstí vysvětlovat, proč se přestupků dopustili.

Také další telefonát v 15.30 hodin se týkal špatného parkování a znovu v Revoluční ulici, kde si na něj opět stěžovala místní žena. Jak ale strážníci po příjezdu na místo zjistili, na uvedeném vozidle byla už umístěna parkovačka, kterou na vozidlo umístili dopoledne a šlo tedy o zbytečný výjezd, protože nemohli více s tímto dopravním přestupkem dělat.
    
V 18.54 hodin přivolal strážníky personál chrudimského Kauflandu kvůli domnělé krádeži, ke které, jak se o chvíli později ukázalo, vlastně nedošlo. Pracovnice prodejny tady totiž zadržela muže z Heřmanova Městce s podezřením, že sebral nějaké zboží. Když ale strážníci přišli, uvedla vedoucí prodejny, že šlo o nedorozumění a k žádnému přestupku tady nedošlo.

Ve 20.25 hodin přijali strážníci na lince 156 další stížnost na špatné parkování vozidel ve městě, tentokrát měla stát nedovoleně na chodníku v Husově ulici. Přivolaná hlídka tady o pět minut později skutečně zaregistrovala dva automobily stojící na chodníku a umístila na ně výzvu, aby se jejich majitelé dostavili do služebny městské policie na Resselově náměstí k projednání dopravního přestupku.

Roman Zahrádka

Reklama

Obrázek uživatele Kdo šel kolem
#4151 Kdo šel kolem 16. Prosinec 2015 - 14:33
To se budeme stále dočítat jen o tom, kdo kde špatně parkoval???
Obrázek uživatele Roman Zahrádka
#4152 Roman Zahrádka 16. Prosinec 2015 - 16:05
Kdo šel kolem: To se budeme stále dočítat jen o tom, kdo kde špatně parkoval???
Bohužel, větší "vzrůšo" svodky chrudimských strážníků neposkytují.
Obrázek uživatele platek
#4154 platek 17. Prosinec 2015 - 0:48
Vykašlete se na chrudimskenoviny a raději si přečtěte něco na mpchrudim.cz
Obrázek uživatele Kdo šel kolem
#4157 Kdo šel kolem 17. Prosinec 2015 - 9:39
Roman Zahrádka: Bohužel, větší "vzrůšo" svodky chrudimských strážníků neposkytují.
Tak to je skoro až plýtvání vašeho času, pane redaktore. Nikoho to nezajímá.
Obrázek uživatele Roman Zahrádka
#4159 Roman Zahrádka 17. Prosinec 2015 - 10:01
Kdo šel kolem: Tak to je skoro až plýtvání vašeho času, pane redaktore. Nikoho to nezajímá.
Tak to se mýlíte, ačkoliv nejde o žádnou hitovku :-), konkrátně tento článek si jen za včerejšek přečetlo několik stovek Chrudimáků. Takže zase klidně projděte kolem a nechte si podobné komentáře od cesty :-) Přeji hezký den.
Obrázek uživatele Kdo šel kolem
#4160 Kdo šel kolem 17. Prosinec 2015 - 10:37
Roman Zahrádka: Tak to se mýlíte, ačkoliv nejde o žádnou hitovku :-), konkrátně tento článek si jen za včerejšek přečetlo několik stovek Chrudimáků. Takže zase klidně projděte kolem a nechte si podobné komentáře od cesty :-) Přeji hezký den.
No tak to je vysloveně škoda, že neposkytujete statistiky o tom, který článek kolik lidí přečetlo. Protože vám to můžu věřit a nemusím. Jistě by to zajímalo i mnohé další čtenáře.
Obrázek uživatele Zbyněk Kotúč
#4166 Zbyněk Kotúč 18. Prosinec 2015 - 3:05
... no, jestli se můžu přimíchat do debaty, mně jako mnohem větší nuda než krimi přijde rubrika tvář týdne. Třeba předposlední objev jakýsi Malínský tady visel od listopadu 2014 do září 2015. To se nám ty týdny pěkně protahují ... :-)).