Chrudimské noviny Nebohé zvíře trpělo uvázané před hernou, majitele vypátrali strážníci uvnitř

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Nebohé zvíře trpělo uvázané před hernou, majitele vypátrali strážníci uvnitř

Chrudim - Středou prý začíná konec týdne, ale to se rozhodně nedá říci o službě, kterou museli 20. dubna absolvovat místní strážníci městské policie. Nález peněženky, opilý mladík nebo mladí chuligáni je zaměstnali více než dost.

V pět hodin zaměstnanci prodejny Penny Market ve Václavské ulici našli přímo v obchodě peněženku s doklady. Přidat na osobním ohodnocení si rozhodně zaslouží, protože „prkenici“ si nenechali, ale poctivě zavolali 156 a strážníci následně jejího majitele najdou a ztracenou peněženku i předají.

Lhostejná k utrpení němé tváře nebyla žena v Družstevní ulici, která si všimla psíka uvázaného u herny Cadillac. Nebohé zvíře zde prý krátce přes sedmou hodinou trávilo již celou věčnost a majitel byl v prachu. Strážníci však užili „mozkové myšlení“ a ve chvilce vypátrali majitele, jenž se občerstvoval uvnitř herny. Hlídce slíbil zaplatit a odejít, což později skutečně udělal.

Někde tady by mohla vzniknout zastávka. Prozatím zde však jen řádí mládežníci a bezdomovci.  Foto: Chrudimské noviny

O půl osmé měly dvě dívky provádět oblíbenou kratochvíli všech teanagerů – na koleje pokládali kameny a čekali, co s nimi vlak udělá. Že může souprava vykolejit, mládežníkům už jaksi nedošlo. Strážníci se na místo po oznámení těchto lumpáren vydali, ale ani děvčata, ani kameny na kolejích již nenašli.

Opilec se před osmou hodinou motal za kruhovým objezdem u nemocnice. Jako cíl své pomsty celému světu si vybral odpadkový koš, který se na tu chvíli proměnil ve fotbalový míč. Přestože ho nepoškodil, strážníci mu pokutu stejně „napařili“.

Domácí bitka uzavřela službu městské policie o půl jedenácté v noci. V Husově ulici ve Slatiňanech se do sebe pustila tchyně a snacha. Zda mladší z žen nesprávně žehlila košile, nebo vařila knedlíky, strážníci nezjišťovali. Obě strany však náležitě poučili, jak dále v případě sporů postupovat.

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele jetozver
#4738 jetozver 25. Duben 2016 - 6:28
Pokládali na koleje koleje ??? ;-)