Chrudimské noviny Hlasitá hudba se linula z auta v Jabloňové ulici

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Hlasitá hudba se linula z auta v Jabloňové ulici

Chrudim – Osladit si víkend pořádnou „tucárnou“ se rozhodla neznámá osoba v Jabloňové ulici. Na tom by nebylo nic divného, hudební vkus je věcí volby. Libé tóny se však linuly ze zaparkovaného auta v době, kdy řádní občané již dávno spí.

Krátce po 11 hodině noční tak došla trpělivost obyvatelce Jabloňové ulice a zavolala městskou policii. Ta, protože zrovna neměla nic jiného na práci, na místo vyrazila a co nezjistila. V autě nikdo nesedí, volume je otočeno doprava.

Lustrací se sice podařilo zjistit, komu fáro patří, ale jak se k majiteli dostat, jak se mu dovolat? Strážníci zapojili „mozkové myšlení“ a jali se pátrat po zvoncích na okolních domech. Třeba je tu bydliště nezvedeného milovníka hudby…

Když nebyl úspěch slaven ani mezi hosty blízké hospody, nezbylo mužům zákona, než odjet a celou příhodu zkusit vyřešit jindy. 

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele karel1
#5481 karel1 26. Únor 2017 - 21:14
v době, kdy řádní občané již dávno spí." a Ti ostatní jsou kur.... ,zloději ,poslanci a nebo lidi co pracují na noční a nejsou řádní občané.Zase perla, pan Valenta asi řádný "OBČAN"