Chrudimské noviny Martin Profous: Podpora ANO je zdrojem politické moci Andreje Babiše

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Martin Profous: Podpora ANO je zdrojem politické moci Andreje Babiše

Myslím si, že na všech úrovních politiky je kandidatura, či jiná podpora ANO zdrojem politické moci Andreje Babiše, proti jehož činům Milion chvilek protestuje.

Ale celá řada lidí v Chrudimi mi tvrdí, že v komunální politice se na strany nehraje a jde o důvěru k osobnostem, které známe a potkáváme, a že je můj postoj příliš radikální, nesmířlivý a nekonstruktivní. Na vysvětlenou - v rovině odborné a politické souhlasím s jednáním se všemi demokraticky zvolenými stranami a to na nejvyšší možné profesionální úrovni a s veškerou pokorou, ale v rovině občanské aktivity Milionu chvilek to považuji za nemístné a vlastně odporující smyslu tohoto spolku.

Třeba se pletu, upřímně rád si poslechnu vaše názory a předem za ně děkuji, rád se poučím. Přikládám diskuzi z Aktuálně z Chrudimska, která mě motivovala k napsání tohoto příspěvku.

Reklama

Obrázek uživatele MartinProfous
#9015 MartinProfous 2. Prosinec 2019 - 9:08
Tento text byl bez předchozí konzultace vytržen ze soukromé konverzace v uzavřené skupině a tímto zde vyjadřují nesouhlas s jeho veřejným užitím bez autorizace a kontextu. Nehledě na to, že je autentický a vyjadřuje můj osobní názor, považuji to za hrubé porušení soukromí a novinářské etiky.
Obrázek uživatele Július Šuman
#9018 Július Šuman 2. Prosinec 2019 - 12:12
MartinProfous: Tento text byl bez předchozí konzultace vytržen ze soukromé konverzace v uzavřené skupině a tímto zde vyjadřují nesouhlas s jeho veřejným užitím bez autorizace a kontextu. Nehledě na to, že je autentický a vyjadřuje můj osobní názor, považuji to za hrubé porušení soukromí a novinářské etiky.
S pojmy jako novinářská etika a její dodržování, souhlas k uveřejnění a soukromí, bohužel pláčete na špatném hrobě. Diletantský "novinář" Valenta tyto zásady zásadně nectí...
Obrázek uživatele devin m
#9019 devin m 2. Prosinec 2019 - 13:27
Mně se to jako mozaika z Chrudimě líbilo :-). Ričrd četař na hrad !!! :-)))
Obrázek uživatele xyz
#9021 xyz 5. Prosinec 2019 - 8:10
Volič ANO přijde do nebe. Bůh: "Zeptej se mě na co chceš." Volič ANO: "Chci znát pravdu o Babišovi!" Bůh: "Je to gauner, donášel StB na kolegy, ukradl Agrofert a spoustu dalších firem, zneužil dotace na Čapí hnízdo a ze státu si udělal dojnou krávu, ovlivňuje média, neustále lže, podvádí s dluhopisy a unesl syna na Krym." Volič ANO: "Netušil jsem, že ta kampaň sahá tak vysoko!" Aneb kdo věří v pravdu jedné strany, názor druhého ho nezajímá. Diskuze je dnes potřeba jako sůl, ale musí chtít obě strany. Jinak se to zvrhne v nekonstruktivní mišmaš.
Obrázek uživatele xyz
#9022 xyz 5. Prosinec 2019 - 8:14
MartinProfous: Tento text byl bez předchozí konzultace vytržen ze soukromé konverzace v uzavřené skupině a tímto zde vyjadřují nesouhlas s jeho veřejným užitím bez autorizace a kontextu. Nehledě na to, že je autentický a vyjadřuje můj osobní názor, považuji to za hrubé porušení soukromí a novinářské etiky.
Ještě je to uvedeno v sekci Redakční pošta, kam předpokládám posílají své příspěvky samotní čtenáři. Eticky je to hustá prasárna, snad se pan Valenta omluví. Pověst si každý píšeme sami a panu Valentovi se to daří. ,,Ovčáček" okresního významu, ale trkat umí až to bolí, bohužel.
Obrázek uživatele Heboučký
#9025 Heboučký 5. Prosinec 2019 - 9:41
Jo někdo něco plácne na fejsu a pak se diví že se to někde objeví :-)))) Ciwe vy fakt žijete v době kdy si bába novinama rozdělávala oheň v černý kuchyni. Pochopte fňuky že dneska je fejsbůček a kecy na něm v naprosto stejným ranku jako vyřvávání na náměstí. Vlastně ještě horší protože na námku aspoň vidíš kdo tě poslouchá. Na fejsu sou to stovky a stovky lidí který si tvůj žvást přečtou a pozdějc použijou naprosto jakkoli. Ptát se autora žvástu jestli ho můžu použít pro další žvást někde na netu.....pánové, pánové. Fakt vylezte z dřevní doby....todle nemá s etikou co dělat todle je obyčejný zdrojování získávání zdrojů. Si fakt myslíte že se na hovinkách ptaj Bábiše jestli můžou použít nějaký jeho posty z fejsu? Nebo když mejou zadky nejrůznějším papalášům za to co na fejsu plácaj? :-))) Tak jo :-)))) Si prostě dávejte pozor co kde melete pokud jste takový poserové že nedokážete ustát konfrontaci s veřejností. Což teda evidentně nedokážete vzhledem k vaši pseudonymním přezdívkám :-))) (mee too). Pisálek dělá svoji práci dobře. Nasrat jak voliče ANOferu tak ODSky, tak Svobodnejch, tak ....kohokoliv dalšího mu dává jasný plus. Korupce se prostě nekoná a to ani ta vztahová. Což vás samolitr hrozně sere žejo :-))))
Obrázek uživatele Brbla
#9026 Brbla 5. Prosinec 2019 - 12:12
Jsem myslel že tenhle Ričrt neni intelektuálně schopen pochopit, že dělá fíkový list, takovou tu příjemnější lidskou tvář anařským gaunerům, ale soudě podle jeho pasivně-agresivní neargumentace mu to už doslo. Kruci, nechtěl bych teď být v jeho hlavě. S tím se blbě spí. A jestli přece jen nepochopil, tak tohle vytěsňování nebo popírání sobě samému se, ale často ošklivě podepisuje na zdraví. Hlavně, že pomlouvá Chvilkaře kudy chodí. A způsob kterým si privatizoval listopad 1989 je to nejsmutnější. Prooligarchickej trumpeta to proměnil v morální kýč a nechce vidět, že podporuje novou normalizaci. Klid na práci, prosím!
Obrázek uživatele Zbyněk Kotúč
#9029 Zbyněk Kotúč 5. Prosinec 2019 - 20:17
Rozumím tomu dobře? Ričrd četař a nějací další lidé z ANO slavili třicáté výročí sametu? A co jako oslavovali?? Že třicet let po "revoluci" tuhle zemi řídí bejvalej komunista a estébák??