Chrudimské noviny Chcete veřejné griloviště v parčíku u Emiláku?

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Chcete veřejné griloviště v parčíku u Emiláku?

Chrudim – Participativní rozpočet je novinka, kterou přinesli na radnici místní Piráti. V rámci tohoto projektu mohou lidé navrhovat nápady, které by jim ve městě usnadnily život. Včera, ve středu 21. října, se uskutečnila první prezentace možných vylepšení, o nichž nyní lze hlasovat v rámci mobilního rozhlasu.

Objevilo se tu veřejné griloviště, venkovní tělocvična v Topoli, moderní autobusová zastávka nebo hry na chodníku. Šlo o nápady zajímavé, většinou kladně přijímané. S jedinou výjimkou. Tou je veřejné griloviště na plácku u náhonu v ulici Svatopluka Čecha, respektive v Koželužské.

Problémové místo, hned nad tím je dům. Jeho obyvatelům se to líbit nebude. Bydlím nedaleko, hodně sousedů griluje a musím říct, že nás ten kouř obtěžuje. Kromě toho, už teď tam bývá večer dost hlučno. Stahuje se tam mládež a jejich veselí je slyšet až k nám do ulice Svatopluka Čecha,“ myslí si třeba Naděžda Gutzerová.

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele karel1
#9668 karel1 27. Říjen 2020 - 14:01
Kdopak tam bude po těch lidech uklízet bordel! Nemyslíte si,že to budou dělat oni? A nakonec to mládež a bezďáci zlikvidují. Škoda peněz.
Obrázek uživatele Chrudim Ák
#9673 Chrudim Ák 30. Říjen 2020 - 11:48
karel1: Kdopak tam bude po těch lidech uklízet bordel! Nemyslíte si,že to budou dělat oni? A nakonec to mládež a bezďáci zlikvidují. Škoda peněz.
Přesně Kadle, a ty internety bych jim taky zakázal. čau lidi, Čau Kadlové, makátě?
Obrázek uživatele karel1
#9677 karel1 31. Říjen 2020 - 19:10
Chrudim Ák: Přesně Kadle, a ty internety bych jim taky zakázal. čau lidi, Čau Kadlové, makátě?
co má dělat internet s bordelem co nechávají lidi na veřejnosti? Bože vy jste bl.... a koblihář zkřížený s top pirátem.
Obrázek uživatele Chrudim Ák
#9679 Chrudim Ák 1. Listopad 2020 - 8:46
karel1: co má dělat internet s bordelem co nechávají lidi na veřejnosti? Bože vy jste bl.... a koblihář zkřížený s top pirátem.
Tak jinak Kadliku :) Veřejný gril je v HK - zajeď se tam podívat jak to funguje ať z tebe nemluví tvé pravé já, neb podle sebe soudím tebe, že? :) A spousta dalších je od Chrudimi do leva - na západ, i nahoru - na sever, a člověče bude to pro tebe zajisté nemilé překvapení i dolů - na jih. abys měl jistotu - státy od ČR směrem na jih, západ i na sever, radši : Rakousko, Itálie, Řecko, (tyvolejetopravda) Švýcarsko, Německo, Francie, Španělsko, Belgie, Holandsko, Dánsko a človeče nekecám i Norsko - tam si mimochodem můžeš udělat bivak téměř kde chceš, tuším 50m od posledního obydlí - no to by ti švihlo :D a Karle div se, nic z toho co tvá chorá mysl vyplodila se tam neděje. Abys věděl jak je to s tím internetem (předpokládám ale, že dostat se k obsahu těch písmenek pro tebe bude nadlidský výkon) - https://cs.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1_bych_v%C5%A1echny_ty_internety_a_po%C4%8D%C3%ADta%C4%8De_zak%C3%A1zala a tady to máš i se zvukem - https://www.youtube.com/watch?v=2v1TC7oObMA&ab_channel=JanCemper - ano, tací lidé opravdu existují :D no a závěrem, na odlehčenou - děkuji za tvůj názor, já su přešťastný, že existují jiní lidé než ty. Byli-li by všici jako ty, tak ještě škrábeme divný obrázky do hliněných ´destiček, v horším případě na zdi jeskyní. V kostce - kdyby blbost nadnášela tak jsi dávno v trapu :) Tvé genetické variace a úvahy jsou velmi zajímavé, leč jako vše z dutohlavy velmi nepřesné. Mám tady vlastně ještě jeden rébus jak dojít k definici vyjadřující tebe - můžeš si ho dokonce koupit a hrdě nosit (po objednání pozdravuj Fefíka, prosím) - http://www.sorry.cz/eshop/modri-uz-vedi/ Čau lidi, čau Kadle, čau Turci, makátě nebo chytáte netopýře?