Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 týdnů 4 dny
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Chrudim – Pěkný konec letních prázdnin někdo „nepřál“ partičce náctiletých, která nerozvážně holdovala alkoholu v parčíku u Palackého třídy. Náš...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Minulý rok se lidé poprvé zapojili v rámci projektu participativního rozpočtu (PaRo) s názvem Tvořím Chrudim. Město už zrealizovalo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Chrudim – Jedná se o jeden z místních evergreenů. Patří do stejné skupiny, jako opravy městských domů, rekonstrukce sportovní haly a neustále...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – S velkou slávou a za účasti politiků i úředníků byl otevřen dlouho očekávaný sjezd do Klobásova. Tato nová komunikace a prý i dopravní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Z návrhů, jak oživit centrum města, které se objevily v diskusi pod článkem Chrudimských novin, městský zastupitel Daniel Lebduška (Piráti...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Kašna v parčíku u hotelu Centrál je ostudou města. To ví každý, kdo projde tímto obecně příliš neopečovávaným parkem. Na zemi se válejí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – V letošním roce si celá Česká republika připomíná 30 let od konce totality a váhavého nástupu k demokracii. Žádné velké oslavy se však...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim – Banální zprávička, jakých se za měsíc urodí nespočet a autor textu si ji druhý den nepamatuje. Takovou se zdála být informace o prodeji...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim – Čas od času nechá město pokácet některý ze stromů na svém území a v této souvislosti obvykle také zazní kritické hlasy. Zeleně je prý málo...Celý článek »