Chrudimské noviny Rakovina nového vizuálu dál bují. Objeví se na městských akcích oranžové kelímky?

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Rakovina nového vizuálu dál bují. Objeví se na městských akcích oranžové kelímky?

Chrudim – Kritických hlasů po uveřejnění podoby nového vizuálu města se objevilo plno. Těch, jimž se líbil, bylo zoufale málo. Normální smrtelník by čekal, že radnice vyplatí autorce vizuálního stylu peníze a bude doufat, že se na něj tiše zapomene. Opak je však pravdou.

Do „socanské“ oranžové se totiž postupně obléká celý městský web. Po plánované modernizaci, jejíž podobu nyní tiskový odbor sonduje u těch, kdo sledují facebookový profil druhého největšího města Pardubického kraje, se dá očekávat ještě hrozivější prorůstání nechrudimských barev do těchto internetových stránek.

Starosta města František Pilný (ANO 2011) navíc přichází s další možností, jak návrhy Markéty Steinert využít. „Na trzích, jarmarcích nebo koncertech se už nebudou používat jednorázové kelímky, které hned končí v koši. Limonádu, pivo a další nápoje dostanou lidé do zálohovaných nádob,“ zní z úst starosty radostná novina. Podoba těchto kelímků by měla být v duchu zmiňovaného nového vizuálního stylu. Barvy též – oranžová, zelená.

Jakub Valenta

Reklama

Obrázek uživatele karel1
#9882 karel1 21. Březen 2021 - 22:04
Vratné kelímky v dnešní době, fuj.
Obrázek uživatele devin m
#9883 devin m 22. Březen 2021 - 1:06
Tak při oblizování plastových blbě umytých kelímků se asi covid bude šířit jedna radost :-). Hlavně někdo řekněte starostovi, ať nejásá předčasně a s jejich výrobou ještě počká. Je otázka, jestli nějaké trhy, jarmarky nebo koncerty vůbec někdy budou.
Obrázek uživatele ČECH
#9884 ČECH 22. Březen 2021 - 18:16
Zase další blbost chytrých hlav na radnici,které rozhodují za občany a vůbec jim nevadí,že se nelíbí.Hygiena dává palec dolů.