Chrudimské noviny Podivných oznámení přibývá. Strážníci poslali na WC policii

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Podivných oznámení přibývá. Strážníci poslali na WC policii

Chrudim – Zatímco v prvním případě se kolem poledne ještě řešila na Školním náměstí obyčejná dopravní nehoda, za pár hodin už se zásah týkal něčeho horšího. Aby totiž někdo trávil na veřejném WC více než půl hodiny, se zdálo být i personálu podezřelé a život ohrožující. Po chvíli, co se po zatáhnutí za uzamknuté dveře kabinky nikdo neozval, zavolala vyděšená obsluha na pomoc policii. Opatrnosti prý není nikdy dost. Podivných oznámení v Chrudimi ale podezřele přibývá.

Strážníkům vylíčil znepokojený hlas, že už je to asi půl hodiny, co se zákazník v kabince veřejného WC ani neozval. Oznámení přišlo strážníkům přesně ve chvíli, kdy měli prý sami plné ruce práce. Když si v 16:09 vyslechli, co se stalo, povolali místo sebe rovnou Policii ČR. Ta už ten den na místě řešila dopravní nehodu.

Není se vlastně čemu divit. Nebylo to první hlášení podobného scénáře. Pátého ledna museli přijet strážníci na WC v nemocnici, kde ležel agresivní bezdomovec a jiný si ustlal o den později na toaletě v hotelu v Husově ulici. Tentokrát měli ale strážníci místo řešení nepříjemností radostnou zprávu. Státní policie po příjezdu na veřejné WC na Školním náměstí zjistila, že za zamčenými dveřmi kabinky se totiž vůbec nikdo nenachází.

Podivných oznámení přibývá

Podobných oznámení v Chrudimi podezřele přibývá. Strážníci už před koncem roku řešili opakované stížnosti na hluk z pravděpodobně neexistující automatické pračky v ulici U Stadionu. Nadávající elektromagnetické vlny byly ohlášeny 20. ledna v ulici Přemysla Otakara a o tři dny později prověřovali v kontejneru ve Václavské ulici zvuk připomínající tikající bombu, která se ale záhy proměnila v kapky deště dopadající na PET lahev.

 


Petra Vintrlíková

Reklama

Obrázek uživatele JanaSm
#10237 JanaSm 9. Únor 2022 - 20:20
Probůh, už si to po sobě konečně přečtěte - tentokrát "Nadávající elektomagnetické vlny..."