Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 20 týdnů 10 hodin
Chrudim – Dlouhodobě chátrající mostek v Městském parku, kulány na Zlaté stezce nebo v poslední době dřevěná podesta u parku Republiky v Soukenické...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – S příchodem sychravého počasí se opakují na Školním náměstí poblíž kostela svatého Josefa s Muzeem barokních soch podivnosti. Žena si...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – Minulý pátek museli na žádost Policie ČR strážníci prověřit okolí Školního náměstí a Klášterních zahrad. Týkalo se to oznámení o bezdomovci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Současné vedení města Chrudim nechává nepopulární krok, který bude muset přijít, zatím být, dodržuje koaliční smlouvu a nezvyšuje...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudim – Móda veřejných toalet na hřbitovech už dorazila a znovu se opět připomněla i v Chrudimi. Jako by se už nevědělo, co by se ve městě jak dalo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Hřbitovy ve městě jsou vetšinou ve vlastnictví církve, spravuje je však město. V průběhu roku tu dochází k sekání trávy, Chrudim na popud...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – Jde o problém, který před lety rezonoval velkou částí místní veřejnosti. Věděl o něm prakticky každý, kdo někdy zavítal do centra města a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – Za rok už není třeba organizovat další vzpomínku na mistra Jana Husa. Podobný závěr může učinit asi každý, kdo letos zahlédl fotky ze...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Senior festival se blíží. S ním nejen vystoupení Evy a Vaška, Moravanky a dalšího důchodcovského „popu“, ale též uzavírky, dopravní omezení...Celý článek »
vydáno před 8 let 7 týdnů
Chrudim - Výstavba nové sportovní haly je momentálně vzhledem k nedostatku finančních prostředků u ledu, ale město se snaží sportovcům využívajícím...Celý článek »