Chrudimské noviny Premiér Petr Fiala zavítá do Chrudimi

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Premiér Petr Fiala zavítá do Chrudimi

Chrudim – V úterý 6. září navštíví Chrudim při své cestě Pardubickým krajem premiér Petr Fiala (ODS). Ve 14 hodin se zastaví v Galerii Art manželů Jelínkových na Resselově náměstí a poté se přesune o několik desítek metrů dál do Mlsného Pecivála, kde se s ním mohou od 14:30 hodin potkat občané Chrudimi při akci „Na kávu s premiérem“. Další jeho zastávkou budou Pardubice.

Petr Fiala při své poslední návštěvě Chrudimi navštívil dřevovýrobu Jana Ficka.  Foto: Chrudimské noviny

Premiér Petr Fiala v rámci své předvolební kampaně navštíví Pardubický kraj. Opět přijede podpořit i komunální politiky do Chrudimi. Naposledy se byl před dvěma lety podívat, jak funguje Dřevovýroba Jana Ficka. Jeho zítřejší návštěvu ve městě připravuje z týmu ODS Ivan Pištora. Jako nejvhodnější místo pro meeting je oslovil Mlsný Pecivál. „Je to pro nás samozřejmě pocta, že si vybrali právě náš podnik. Rádi premiéra pohostíme a nabídneme mu cokoliv z naší kvalitní nabídky jako všem našim hostům,“ uvedla majitelka obchůdku Jana Švecová.

Vzhledem k tomu, že například na předvolebních setkáních s bývalým premiérem Andrejem Babišem (ANO 2011) dochází k celkem vyhroceným situacím, zeptali jsme se Ivana Pištory, zda se také uvažuje o nějakých opatřeních. „Na setkání s panem premiérem může přijít kdokoliv a nehodláme lidi žádným způsobem třídit,“ odpověděl.

 

 

 

Petra Vintrlíková

Reklama

Obrázek uživatele borůvka
#10464 borůvka 5. Září 2022 - 16:44
Jo Fiala se radši ukryje do Galerie a k Peciválovi, kámoši ho budou plácat po ramenou, tam bude střežen .... nemá na to, aby otevřeně vystoupil na veřejném prostranství, tohle je teda fakt vyšší level, že?
Obrázek uživatele Bleeer
#10465 Bleeer 5. Září 2022 - 18:45
borůvka: Jo Fiala se radši ukryje do Galerie a k Peciválovi, kámoši ho budou plácat po ramenou, tam bude střežen .... nemá na to, aby otevřeně vystoupil na veřejném prostranství, tohle je teda fakt vyšší level, že?
Tohle je jinej hrdina, ten by se nikdy neschovával: https://www.blesk.cz/clanek/volby-volby-do-snemovny/686842/babise-trefili-vajickem-v-pruhonicich-zasahovali-tezkoodenci-a-premier-se-ukryl-v-cukrarne.html
Obrázek uživatele borůvka
#10466 borůvka 5. Září 2022 - 20:08
Bleeer: Tohle je jinej hrdina, ten by se nikdy neschovával: https://www.blesk.cz/clanek/volby-volby-do-snemovny/686842/babise-trefili-vajickem-v-pruhonicich-zasahovali-tezkoodenci-a-premier-se-ukryl-v-cukrarne.html
Ale jo,ať si Fiala k tomu Peciválovi klidně zaleze, ale nejdřiv ať vystoupí na otevřeným place, ať mají lidi možnost mu předvést, co si o něm a o té jeho partě myslí.
Obrázek uživatele Lover.of.lobster
#10467 Lover.of.lobster 6. Září 2022 - 11:26
borůvka: Ale jo,ať si Fiala k tomu Peciválovi klidně zaleze, ale nejdřiv ať vystoupí na otevřeným place, ať mají lidi možnost mu předvést, co si o něm a o té jeho partě myslí.
Bude před Peciválem venku. Můžeš přijít, hrdino.
Obrázek uživatele Josef Vajc
#10468 Josef Vajc 6. Září 2022 - 13:54
Maminčin mazánek a lhář je Petříček Fialů
Obrázek uživatele Chrudim Ák
#10469 Chrudim Ák 7. Září 2022 - 9:08
Josef Vajc: Maminčin mazánek a lhář je Petříček Fialů
Pepiku, dokážeš svá slova nějak vysvětlit? Že někdo mluví spisovně, neagresivně, česky, k věci a dokáže argumentovat je podle tvý plytký logiky maminčin mazánek a lhář? Pepiku, to nemyslíš vážně? Mamča ti už dala kapesný na sváču? A co Jan Tleskač? Tleská ti?