Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudim – Setkání s premiérem Petrem Fialou (ODS) proběhlo decentně a v poklidné atmosféře. Po návštěvě Galerie Art se s lidmi setkal i na otevřeném...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Hudba, zpěv, tanec a umění v ulicích města. Přijďte v sobotu 11. září na náměstí Josefa Ressela! Tam a v přilehlých ulicích...Celý článek »
vydáno před 6 dnů 22 hodiny
Chrudim – V sobotu 23. března v 15 hodin budou v Galerii Art na Resselově náměstí otevřeny hned dvě výstavy.  V ...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 6 dnů
Chrudim – Do soboty 2. března mohou návštěvníci Galerie Art na Resselově náměstí vidět litografické listy autorky Dagmar Mezricky. Vystavená díla,...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 9 min
Chrudim – V minulosti pomohly vhodné dárce kostní dřeně hledat i Chrudimské noviny pro nemocnou Lucku z Přelouče, která našla svoje sourozence v...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 2 dny
Chrudim – V galeriích není zvykem dělat začínajícímu umělci hned katalog. „My jsme to v tomto případě udělali. Byla to intuice,“ vysvětlil Luboš...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 4 hodiny
Chrudim – V Galerii ART Chrudim Světlany a Luboše Jelínkových se v sobotu koná vernisáž dvou výstav. Zajímavé spojení vytvoří soubor soch s antickými...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 6 hodin
Praha/Chrudim – Wona Wena (1991, Praha) je pražská malířka a kreslířka, jež se na pražské umělecké scéně objevila jako kometa. Inscenovanými...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 2 dny
Chrudim – V sobotu 9. září se v našem městě koná nezvykle hned několik akcí najednou. Již od rána budou otevřené dveře všech památek, v...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 3 dny
Chrudim – V sobotu, 9. září 2023 se v chrudimské Galerii ART otevře výstava českého malíře Siegfrieda Herze. Umělec, jehož první výstavu v...Celý článek »