Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 34 týdny
Sobětuchy/Rabštejnská Lhota - Odpoledne na silnici mezi zmiňovanými obcemi do sebe napálila dvě osobní auta. Na místo vyráželi hasiči, zdravotníci i...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Sobětuchy/Rabštejnská Lhota - V neděli před 14. hodinou vyráželi hasiči k dopravní nehodě, ke které došlo na jedné z obávaných...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Rabštejnská Lhota – Zříceniny středověkých hradů vyvolávají u návštěvníků zcela oprávněně zvláštní emocionální kouzlo. Na každém kousku...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Sobětuchy - Dnes ve 03.20 hodin vyráželi chrudimští hasiči do zmiňované obce, odkud jim byla nahlášena havárie osobního auta se zraněním řidiče.Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Sobětuchy - V úterý v 16.30 hodin do zmiňované obce vyrážela jednotka hasičů poté, co se tady na místní křižovatce střetla dvě auta. ...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Přibylov/Podlažice - Chrudimská policie se obrací na svědky dopravní nehody, ke které došlo 10. dubna před polednem mezi zmiňovanými obcemi, aby se...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Rabštejnská Lhota/Sobětuchy - Ve středu po 13. hodině byl strážníkům nahlášen výskyt dvou zatoulaných jezevčíků, kteří si to štrádovali po tamní...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Chrudim/Sobětuchy/Předhradí - Dopravní policie se obrací na svědky nehod, k nimž došlo v uplynulých dnech na silnicích Chrudimska, s žádostí o...Celý článek »
vydáno před 11 let 20 týdnů
Slatiňany/Sobětuchy/Bylany - Dopravní policisté se zabývají kuriózní nehodou, ke které došlo na silnici ze Slatiňan do Sobětuch. Opilá řidička...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Sobětuchy/Rabštejsnká Lhota - V sobotu o půl desáté dopoledne vyjížděli mezi tyto obce chrudimští hasiči k nahlášené dopravní nehodě. Došlo...Celý článek »