Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim – Sotva nám skončily Vánoce, začíná plesová sezóna. Kdo nemá příliš v lásce tanečky v noblesní a často docela chladné atmosféře, jíž přináší...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Chrudim - Jako by se vánočními a novoročními událostmi všichni vyčerpali. Nadcházející víkend je totiž na události mimořádně chudý. O všem, co vím,...Celý článek »
vydáno před 11 let 11 týdnů
Chrudim - Je asi zbytečné připomínat, jaká událost poznamená nadcházející víkend. První opravdu přímá volba prezidenta nenechává v klidu nikoho...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Pardubický kraj/Chrudim – Ples Chrudimské besedy, který se bude konat 22. ledna 2021 bude moderovat Iva Kubelková! Ředitel Martin Dytrt nemohl tímto...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Pardubice/Chrudim – Radní Pardubického kraje na svém pondělním jednání schválili zahájení výběrového řízení na opravu historické omítky Gymnázia...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Reprezentativní budovu místního Gymnázia Josefa Ressela zná i ten, kdo do jeho škamen nikdy nezasednul. „Gympláci“ se vždy považovali za...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim - Návštěvou Gymnázia Josefa Ressela zakončil v minulém týdnu hejtman Martin Netolický (ČSSD) cestu po druhém největším městě v kraji. S...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Masopustní obchůzky by měly o tomto víkendu ustat. Středa 26. února je totiž tou, při níž si připomeneme dočasnost našeho pozemského života...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Polovinu února, neděle zvaná „Devítník“, nárůst masopustních obchůzek i plesových zábav. To vše přináší nadcházející víkend, který se před...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Jaro je tady! Tedy, samozřejmě ještě není, ale to, co nám příroda uchystala na tento víkend, dává zapomenout, že se nacházíme uprostřed...Celý článek »