Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 44 týdny 6 dnů
Pátého května vypuklo v Praze povstání proti německým okupantům. Pražský rozhlas volal o pomoc povstalcům. Venkov měl minimum informací. Sice zde...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – Poslední utkání letošní sezóny nebylo pouze o hokeji, mělo také charitativní účel. Hokejový klub HC Chrudim věnoval 100 % výtěžku ze...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – Oslovili jsme starostu Františka Pilného (ANO 2011) s žádostí o aktuální informace, jak se město plánuje postarat o ukrajinské uprchlíky...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Pardubický kraj – V souvislosti s aktuálním vývojem dění na Ukrajině po ruské vojenské operaci z dnešního rána, kdy vojska vstoupila na východní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Když vjíždíte na most ve Slatiňanech a míříte směrem na Chrudim, míjíte vlevo poslední dům před mostem. Bydlelo zde několik generací řezbářů Jiroušů...Celý článek »
vydáno před 5 let 30 týdnů
Chrudim – Naivita některých lidí dokáže překvapit i zkušené kriminalisty. Ti chrudimští nyní mají na stole případ ženy, která údajnému americkému...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 týdnů
Chrudim - Poté co město nechalo před dvěma lety opravit ve spolupráci s místní katolickou farností vojenské pohřebiště na hřbitově U svatého Kříže,...Celý článek »
vydáno před 8 let 34 týdny
Parlamentní listy - Nikdo z nás to nechce říci nahlas, ale náš kontinent se prý připravuje na válku - to jsou slova Antonína Baudyše, syna bývalého...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Co dělal váš dědeček za války? Komu pomohla vaše babička před 70 lety? Nevíte? Tak jste na tom asi jako většina Chrudimáků. Oslava konce doposud...Celý článek »
vydáno před 12 let 7 týdnů
Chrudim - Dnes po 19. hodině došlo ke kuriózní dopravní nehodě na výpadovce z Chrudimi u zdejšího letiště. Během seskoku zde přistál na komunikaci...Celý článek »