Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Ve frašku se pomalu mění soudní tahanice mezi Chrudimskou nemocnicí a primářem gynekologie Františkem Liškou. Poté, co mu bylo přiznáno...Celý článek »
vydáno před 9 let 40 týdnů
Chrudim - Vedení nemocnice zastoupené odstupujícím ředitelem Vladimírem Ningerem (ČSSD) kapitulovalo před rozhodnutím soudu, které přiznalo nároky na...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 5 dnů
Pardubický kraj – Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) se opět chystá na krajskou návštěvu. Naposledy jednal s vedením Nemocnic...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Pardubický kraj – Na 56 lékařů z Pardubické nemocnice se semklo a podali hromadnou výpověď. Jak prezentuje možné důvody tiskové oddělení nemocnice a...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 5 dnů
Chrudim – Město Chrudim vlastními silami letos provádí na úřadě dlouho odkládaný personální audit, který měl odhalit nedostatky v pracovních...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 1 den
Pardubický kraj – Ve čtyřech z pěti krajských nemocnic dojde od prosince k omezení provozu. Po včerejší dozorčí radě Nemocnice Pardubického kraje...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Záchrana chrudimské nemocnice je oblíbeným volebním tématem chrudimských komunálních politiků napříč politickým spektrem. Mluví se o snahách...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Město vypisuje nové výběrové řízení na ředitele a jednatele Městkých lesů Chrudim. Se současným ředitelem se ale dle vyjádření starosty...Celý článek »
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Pardubice/Chrudim – O tom, že bývalá primátorka Pardubic Štěpánka Fraňková skončila ve vedení spojených nemocnic Chrudim a Pardubice, ví nejspíše již...Celý článek »
vydáno před 4 roky 45 týdnů
Pardubice/Chrudim - Členové představenstva Nemocnice Pardubického kraje a.s. seznámili v pondělí Radu Pardubického kraje s přijatými...Celý článek »