Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 29 týdnů 2 dny
Chrudimsko/Hlinecko – Než se voda z řeky Chrudimky dostane až do Chrudimi, protéká i Vítanovem u Hlinska. Čas od času přiteče něco, co změní vodní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Praha/Chrudim/Hlinsko – Vodárenská společnost Chrudim, a. s., vypouští odpadní vody z čistírny odpadních vod v Hlinsku do povrchových vod toku...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Hlinsko/Kouty – Důvod úhynu desítek kilogramů ryb na řece Chrudimce je pořád neobjasněný, ale pozornost médií se po vydání tiskové zprávy hasičů o...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Chrast - V neděli před polednem vyráželi chrudimští hasiči k havárii osobního auta. To skončilo po karambolu převrácené na střeše v ...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Vítanov - V pátek před 18. hodinou vyráželi do uvedené obce na Hlinecku hasiči, zdravotníci a také policisté poté, co jim odsud byla nahlášena...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Proseč/Zderaz - Profesionální hasiči z Hlinska a dobrovolní hasiči z Budislavi a Proseče vyráželi k havárii osobního auta, jehož řidič...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Živanice - V úterý v 10.45 hodin vyráželi hasiči do této obce na Pardubicku k havárii osobního auta, které zůstalo v příkopu. „...Celý článek »
vydáno před 10 let 8 týdnů
Skuteč - Krátce po půl deváté ráno byla strážníkům nahlášena dopravní nehoda se zraněním, ke které došlo v ulici Vítězslava Nováka.Celý článek »
vydáno před 10 let 19 týdnů
Chrudim - O půlnoci došlo u Muzea barokních soch k vážné dopravní nehodě. Havaroval tady se svým autem Volkswagen Golf mladý řidič. Podle všeho...Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Samařov - Půl hodiny zbývalo do půlnoci, když se u zmiňované vísky vymlel se svým autem opilý 21letý řidič renaultu. V plné rychlosti to napálil...Celý článek »