Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 9 týdnů
Pardubice - Kombinované kotle na uhlí a biomasu, kotle na biomasu, tepelná čerpadla či plynové kondenzační kotle. Na tyto zdroje tepla si mohli...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Pardubice - V krajském městě se potkává krajský majetek s městským, ať už to je v dopravě, kultuře nebo zdravotnictví a školství. Právě proto je...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Pardubice/Baden - S cílem získat přehled o trendech západoevropské medicíny a fungování centrálních urgentních příjmů navštívili...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Pardubice – Silnice první třídy jsou v Pardubickém kraji vesměs v dobrém stavu, daří se je udržovat. Daleko hůře jsou na tom však silnice nižších...Celý článek »
vydáno před 7 let 26 týdnů
Pardubice – Dvanáct mladých lidí, dvanáct talentů, dvanáct životních příběhů přiblíží letošní ocenění Mladý talent 2016 předávané každoročně...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Pardubice - Pardubickou nemocnici navštívil ve čtvrtek ministr financí Andrej Babiš (ANO 2011). V průběhu návštěvy se zajímal o fungování nové...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Pardubice - Zastupitelstvo Pardubického kraje schválilo také poskytnutí dotací na pořádání kulturních akcí, péči o sbírky muzeí a opravy...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 dny
Chrudim - Již pátým rokem je Regionální muzeum v Chrudimi pořadatelem ekologické olympiády, prestižní přírodovědné soutěže pro...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - Program, který vedení Pardubického kraje pojmenovalo „Technohrátky“, zamířil opět po roce do Chrudimi. Tentokrát se však žáci základních...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrudim/Pardubice - Dalších více než 155 milionů korun z Regionálního operačního programu Severovýchod poputuje do Pardubického kraje. Výbor...Celý článek »