Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudimsko – Před osmou hodinou ranní došlo mezi obcí Přibylov u Skutče a Podlažicemi k vážné dopravní nehodě, při které museli zraněnou ženu z...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Skuteč/Přibylov - Ve středu v sedm hodin večer se na policii dostala prostřednictvím tísňové linky zpráva o tom, že na silnici mezi Skutčí a...Celý článek »
vydáno před 9 let 22 týdny
Skuteč/Přibylov - Dnes krátce po deváté hodině ráno obdrželi skutečští strážníci oznámení, kdy je volající upozorňoval na závadu ve sjízdnosti...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Skuteč/Přibylov - Mokrá silnice a pravděpodobně i nepřiměřená rychlost se stala osudnou pro mladou řidičku a jejího nezletilého spolujezdce, když zde...Celý článek »
vydáno před 11 let 39 týdnů
Přibylov/Skuteč - V sobotu v podvečer vyjížděli hlinečtí a skutečští hasiči k požáru autobusu Karosa. Bylo v něm převáženo pětačtyřicet dětí s...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 10 hodin
Chrudim – Policejní mluvčí Iveta Kopecká dnes potvrdila, že chrudimští kriminalisté po několikaměsíční práci dopadli a obvinili dealera, který...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudimko – Policie zadržela v pátek o půl jedné ráno v Družstevní ulici ve Skutči devatenáctiletého mladíka, který už byl v minulosti za trestnou...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 hodiny
Skuteč – Když se veřejnost v dubnu letošního roku dozvěděla, že firmu Botana, kde se šily známé Botasky, odkoupila firma Vasky podnikatele Václava...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 6 dnů
Skuteč – V sobotu 13. května se můžete vypravit na Palackého náměstí, kde se bude konat Farmářský májový jarmark. Po úspěšném prvním ročníku i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Skuteč – Různorodá práce v terénu, neustále se měnící okolnosti, záchrana zvířat nebo školení dětí. I to je jejich práce. S očekáváním už skoro rok...Celý článek »