Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Když se na pondělním jednání zastupitelstva probíraly body týkající se na jedné straně směny nemovitostí v Sobětuchách za pozemky v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Nepoužívaná auta lze zlikvidovat nejrůznějším způsobem. Existují dokonce firmy, které vozy vykupují a následně z nich použijí náhradní díly...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim – Zajímavé souvislosti začíná dostávat „past na cyklisty“ ve vnitrobloku Fibichovy ulice. Někteří místní obyvatelé se začali zlobit kvůli...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim – Nad některými úpravami veřejného prostoru zůstává často rozum stát. Nejen ti, kterých se přímo dotýkají, protože v místě bydlí, ale i...Celý článek »
vydáno před 6 let 48 týdnů
Chrudim – Boj se světelným smogem nikdy nekončí. Své by o oslňujících reflektorech mohli vykládat obyvatelé lokality u nádraží. Nepříjemné záření se...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim – Velikonoční úterý a tři nejzajímavější výjezdy strážníků městské policie. V pondělí si strážníci odpočinuli, v úterý je naopak zavalila...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Není snad týdne, kdy by některá z místních tiskovin nepřinesla informace o bezohledných řidičích, kteří parkují tam, kde nemají. Druhou...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – O autobusovém nádraží Chrudimské noviny informovaly již několikrát. Radnice by celý prostor ráda opravila, ale prozatím veškeré tyto snahy...Celý článek »
vydáno před 7 let 19 týdnů
Chrudim – Vybírat jména nových ulic není záležitostí příliš obtížnou. Obvykle se přihlédne k ustálenému místnímu názvu, nebo sáhne do kronik a...Celý článek »
vydáno před 7 let 33 týdny
Chrudim - Ve středu třetího srpna zachránili strážníci městské policie jedno nešťastné, nemocné kotě, prohnali pár řidičů a vyřešili hlasitou hudbu...Celý článek »