Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 42 týdny 3 dny
Slatiňany – Na začátku města směrem od Chrudimi se střetlo osobní auto s motorkou. Řidička (50) vyvázla bez zranění, ale motorkáře (44) museli...Celý článek »
vydáno před 8 let 7 týdnů
Živanice - Chrudimští fotbalisté zakončili zimní přípravu v Živanicích, kde se s aspirantem postupu do třetí ligy poměřili v kvalitním duelu. Na...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Pardubice - V půl šesté odpoledne přijali strážníci měststké policie stížnost na řidičku, která v Hlaváčově ulici zapříčinila dopravní nehodu.Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim/Heřmanův Městec - Jarní hokejbalová sezóna je v plném proudu, po nevydařené zkoušce s otočením systému podzim/jaro se soutěž vrací do starých...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Chrudim - Je již prakticky tradicí, že chrudimští fotbalisté mají v přípravě vynikající výsledky. Jinak tomu není ani letos, druhý zápas, druhé...Celý článek »
vydáno před 9 let 22 týdny
Zaječice - V pondělí po 20. hodině směřovali do uvedené obce hasiči spolu se zdravotníky. Důvodem byla havárie osobního auta, které skončilo v...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Chrast - V neděli před polednem vyráželi chrudimští hasiči k havárii osobního auta. To skončilo po karambolu převrácené na střeše v ...Celý článek »
vydáno před 10 let 8 týdnů
Proseč/Zderaz - Profesionální hasiči z Hlinska a dobrovolní hasiči z Budislavi a Proseče vyráželi k havárii osobního auta, jehož řidič...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Skuteč - Krátce po půl deváté ráno byla strážníkům nahlášena dopravní nehoda se zraněním, ke které došlo v ulici Vítězslava Nováka.Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Vítanov - V neděli po 15. hodině vyráželi hasiči, záchranka a policie ke zmiňované obci na Hlinecku k dopravní nehodě osobního auta. K...Celý článek »