Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Jak tomu bylo v minulosti už několikrát, je přicházející zima vyhrazena řešení areálu bývalého letního kina v lokalitě za budovou Muzea v...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – „Dohoda o neútočení“. I tak by se dal nazvat výsledek dlouhých a často značně problematických jednání o budoucnosti areálu bývalého letního...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim – Volební rok se ve městě začíná dostávat do obrátek.Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Již bezmála šest let je areál bývalého letního kina v Lázeňské ulici vypůjčen spolku MaChr. Přesně od 25. května roku 2011 zde městský...Celý článek »
vydáno před 9 let 14 týdnů
Chrudim - Podle posledního vývoje, který předznamenalo poslední zasedání městského zastupitelstva, se zdá, že bitva o budoucnost areálu bývalého...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Před několika týdny nebo měsíci jsem se ve svém postřehu poměrně detailně rozepsal, proč je pro město ekonomicky výhodnější přestavět letní kino za...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Chrudim - Městský architekt Marek Janatka, který označil stávající návrhy na úpravy bývalého letního kina v podání Richarda Herbsta z občanského...Celý článek »
vydáno před 10 let 13 týdnů
Chrudim - Vedení města se koncem roku překvapivě rozhodlo uzavřít dohodu s občanským sdružením MaChr. Kompromis, který zřejmě vyrazí dech všem...Celý článek »
vydáno před 10 let 20 týdnů
Člověk byl musel být slepý, aby neviděl, kolik vášní vyvolává bývalé letní kino za Muzeem. Zajímavé na této kauze je, že si tohoto areálu dlouhá léta...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Chrudim - Článek v Chrudimských novinách, který se věnuje úternímu jednání zástupců MaChru a představitelů vedení města, vyvolal odezvu od...Celý článek »