Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 29 týdnů
Pardubice - Krátce po poledni došlo u přechodu pro chodce na křižovatce Sukovy třídy s ulicí U Stadionu a Sladkovského, ke střetu osobního auta...Celý článek »
vydáno před 10 let 46 týdnů
Sezemice - V pátek po půl čtvrté odpoledne vyráželi do zmiňovaného města na Pardubicku hasiči k ohlášené dopravní nehodě. Došlo tady ke...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - V pátek před 15. hodinou to 26letý opilý řidič napral se Škodou Favorit na Palackého třídě přímo do sloupu elektrického vedení. Náraz...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 1 den
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 1 den
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 hodiny
Slatiňany/Kunčí – Celkem pět jednotek integrovaného záchranného systému se podílelo včera od 15:20 na odstraňování následků tragické dopravní nehody...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 54 min
Dražkovice/Mikulovice – Na silnici první třídy mezi Chrudimí a Pardubicemi na světelné křižovatce s odbočkou na Mikulovice se dnes ráno stala těžká...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 1 den
Slatiňany – Na začátku města směrem od Chrudimi se střetlo osobní auto s motorkou. Řidička (50) vyvázla bez zranění, ale motorkáře (44) museli...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 2 hodiny
Chrudim – Když se na jedné z chrudimských fasád nedávno opravovaného bytového domu vedle Hotelu Bohemia objevila nová barva, vyvolalo to u některých...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Policie dnes oznámila, že pachatel (20), který pronásledoval muže (38) ve tři odpoledne po rušné Palackého třídě s připraveným nožem v ruce...Celý článek »