Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 13 týdnů
Rybitví - Před jednou hodinou ranní byla policejní hlídka z pohotovostního a eskortního oddělení vyslána do uvedené obce na Pardubicku, kde mělo...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 8 hodin
Pardubický kraj – V Praze už senátoři převzali petici proti vzniku spalovny nebezpečných odpadů. Tu plánuje už od roku 2006 zprovoznit společnost AVE...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 15 hodin
Chrudim – Až do druhého dne se dohašuje požár elektroodpadu v průmyslové zóně v Rybitví. Předběžná škoda jenom na materiálu je zatím vyčíslena skoro...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Pardubice – Další požár v Semtíně během několika dnů se rozhořel tentokrát v průmyslovém areálu Rybitví, kde vzplanul drtič dřeva. Na místě zasahují...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – Po předchozím upozornění Chrudimských novin na podvodné praktiky některých společností, které se snaží prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Ministerstvo životního prostředí zveřejnilo odkazy k připojení na online veřejné projednání k obnově spalovny v Rybitví před pár dny a už se stačila...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Pardubický kraj – Zbývají poslední dny, kdy se obyvatelé mohou vyjádřit věcnými připomínkami k vyhodnocení vlivu na životní prostředí (EIA) kvůli...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Pardubice – Zabezpečte si střechu. Může se jinak stát, že se vám na ni vyšplhají nezvaní hosté. V těchto dnech by se možná měli mít majitelé...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 dnů
Chrudim – Nejenže oprava staré radnice bude stát miliony, ale zbude z ní vůbec něco původního? Stará radnice, kde sídlí městská policie a informační...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Pardubický kraj – Ve čtvrtek a v pátek se policie zaměřila v rámci avizované celorepublikové dopravně bezpečnostní akce na kontroly řidičů...Celý článek »