Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 28 týdnů
Skuteč - Takřka nekonečný je „boj“ policie s opilými řidiči. Vypovídá o tom i jeden z posledních případů, kdy policejní hlídka kontrolovala ve...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Bítovany - Kolem 14. hodiny havarovala v uvedené obci 39letá řidička Škody Felicia. Podle policejní zprávy pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Hlinsko - V časných ranních hodinách zde policejní hlídka zastavila a kontrolovala 22letou řidičku osobního auta. Za volant se nestyděla...Celý článek »
vydáno před 11 let 40 týdnů
Hrochův Týnec - V pondělí po 23. hodině zastavili a kontrolovali v této obci krajští dopravní policisté 43letou řidičku mercedesu. V ...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 6 dnů
Chrudim – Ve středu před desátou večer si značně alkoholem posilněná žena (25) na Masarykově náměstí všimla u otevřeného auta klíčků v zapalování a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Pěkný konec letních prázdnin někdo „nepřál“ partičce náctiletých, která nerozvážně holdovala alkoholu v parčíku u Palackého třídy. Náš...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Proseč – Řidička Mazdy si v neděli asi nejela nakoupit zdravotní obuv Santé, nebo se tudy možná vracela z víkendového pobytu v chatové...Celý článek »
vydáno před 7 let 30 týdnů
Hlinsko - Nad nezodpovědností některých řidičů zůstává často rozum stát. Nejen že ohrožují sebe a policistům pak vykládají pohádky o tom, jak pili...Celý článek »
vydáno před 8 let 8 týdnů
Nepřidám se k veřejnému lynči nešťastné dívky, která pod vlivem alkoholu otočila své auto na střechu u Vlčnova. Jde bez pochyby o čin zavrženíhodný,...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrudim/Slatiňany - V pondělí si byli dva provinilci vyslechnout na policejním oddělení sdělení podezření z přečinu ohrožení pod vlivem...Celý článek »