Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 7 hodin
Chrudim – Policejní mluvčí Iveta Kopecká dnes potvrdila, že chrudimští kriminalisté po několikaměsíční práci dopadli a obvinili dealera, který...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudimsko – Policie zveřejnila záběry ze zadržení dvou dealerů drog, které proběhlo na parkovišti před jedním z pardubických obchodních center...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudimsko – Závisláci na pervitinu a konopí mají zase o jednoho dealera méně. Na dopadení tohoto dealera ale sbírala policie důkazy osm let. Osm let...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Pardubický kraj – Skoro dva roky si muži mysleli, že jim prodej pervitinu nepozorovaně prochází. Však si taky za tu dobu přišli podle odhadu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Pardubice – Zábava pro skupinku lidí z Pardubic po volbách neskončila selankou. Zda ženu vytočily výsledky voleb, nebo opilé řeči, není známo, za...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Zdejší policisté jsou pověstní svými úspěšnými zásahy proti výrobcům a distributorům drog. Především českou specialitu – pervitin vaří a...Celý článek »
vydáno před 5 let 46 týdnů
Chrudim – Na pozoru by se měli mít všichni, kdo spoléhají na nečinnost policistů ve večerních hodinách. Jejich hlídky vyrážejí do ulic dnem i nocí....Celý článek »
vydáno před 6 let 16 týdnů
Chrudim – Pardubicko a s ním i Chrudimsko bývalo v minulých dobách těsně spjato s výrobou perníku. Tato tradice platí dodnes. Jen místo perníkových...Celý článek »
vydáno před 6 let 35 týdnů
Chrudim - Po zhruba půlroční práci se policistům z chrudimské operativní skupiny TOXI týmu Pardubického kraje podařilo rozkrýt síť distributorů drogy...Celý článek »
vydáno před 6 let 50 týdnů
Chrudimsko - V minulých dnech se chrudimským policistům z kriminální služby specializovaným na problematiku drog podařilo objasnit případ...Celý článek »