Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Tu a tam se někde ve křoví už teď objeví nějaké to „sdílené kolo“. Důkazem toho je i aktuální seznam nálezů a ztrát, kde ztracená nebo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudim – Na středečním online představení dvou projektů, které od sebe odděluje řeka Chrudimka, i časový odstup jejich realizace, bude řeč o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Rallye Železné hory je jenom jedním z pěti závodů Českomoravského poháru rallye. Další rallye jiných pořadatelů se konají v různých koutech...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Ředitelství silnic a dálnic z Pardubic se snaží předcházet si chrudimskou radnici. Je však také možné, že jeho vedení podlehlo...Celý článek »
vydáno před 6 let 26 týdnů
Chrudim – Kolony aut stojí pravidelně v ulici Čs. armády, lemují vlakové a autobusové nádraží. Důvodem jsou uzavírky na Palackého třídě. Koncem...Celý článek »
vydáno před 6 let 36 týdnů
Chrudim – Každoroční postupná destrukce nejvýznamnějších schodišť v centru města, uzavírky v okolí Resselova náměstí a odpadky poházené po celé délce...Celý článek »
vydáno před 7 let 28 týdnů
Seč – Až do začátku listopadu musejí řidiči počítat s dopravními komplikacemi přímo na koruně hráze sečské přehrady. Vzhledem k průzkumu tělesa hráze...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Medlešice - V době od 18. do 20. června dojde ke krátkodobému uzavření železničního přejezdu na silnici III/322 35 v této chrudimské místní části....Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim/Pardubice - Zadní méně frekventovaná silniční spojka mezi Chrudimí a Pardubicemi vedoucí přes Ostřešany a Nemošice na Pardubicku je...Celý článek »
vydáno před 9 let 34 týdny
Chrudim - Avizovaná rekonstrukce povrchů silnice a chodníků ve Fibichově ulici se blíží. Už od pondělí 1. září musí proto řidiči zapomenout na...Celý článek »