Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Skuteč – Různorodá práce v terénu, neustále se měnící okolnosti, záchrana zvířat nebo školení dětí. I to je jejich práce. S očekáváním už skoro rok...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Luže/Skuteč - Ve večerních hodinách při zajišťování veřejného pořádku na Městských slavnostech v Luži si strážníci povšimli podivné chování jednoho...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Proseč - Skutečští strážníci přijali v odpoledních hodinách oznámení o jisté ženě, která sedí v cizím autě. Žena se měla projevovat doslova...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Skuteč - Zdejší městská policie se rozhodla pořídit si nové auto. Po úvaze se do užšího výběru dostaly: Dacia Duster 4x4, 1.6 16V, 77kW,  ...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Luže - Bílé auto značky Ford s přívěsem naloženým kládami neuniklo pozornosti skutečských strážníků, když po 22. hodině projíždělo kolem nich. Poté,...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Luže - Skutečští strážníci si při sobotní pěší hlídkové činnosti ve městě všimli ve 21.20 hodin tří dospělých osob houpajících se na dětském hřišti v...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Luže - V pondělí po poledni byli strážníci skutečské městské policie upozorněni na čtveřici chlapíků, kteří na tamním náměstí měli oslovovat...Celý článek »
vydáno před 10 let 2 týdny
Skuteč - V sobotu v půl deváté ráno objevili strážníci zdejší městské policie v ulici Boženy Němcové zatoulaného psa. „Pes byl hlídkou...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Skuteč - Počátkem listopadu bude každý strážník zdejší městské policie vybaven ve službě minikamerou. Bude ji nosit na svém oděvu, aby mohla v ...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Luže - Ve středu po půl deváté dopoledne vyráželi profesionální i dobrovolní hasiči k dopravní nehodě, při níž se u zmiňovaného města střetl...Celý článek »