Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 23 týdny
Pardubice – Policie informovala o zásahu, při kterém se v minulých dnech v pardubické ulici Kosmonautů vyznamenal vycvičený ovčák jménem Ivan. V autě...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Pardubický kraj – Skoro dva roky si muži mysleli, že jim prodej pervitinu nepozorovaně prochází. Však si taky za tu dobu přišli podle odhadu...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Na zdejším policejním oddělení si byl tento týden vyslechnout sdělení podezření z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Pardubice - V nočních hodinách se strážníci vydali na kontrolu uzavřených tiskáren ve Smilově ulici. Jedná se o místo, kam se občas uchylují...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Pardubice - V minulých dnech odhalili pardubičtí celníci další případ pašování několika tisíc tablet léku, který lze zneužít k výrobě pervitinu. “Při...Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Pardubice - Mladý muž zřejmě zkoušel, kolikrát ho musí policie přistihnout za volantem auta zdrogovaného, aby mu ho zabavila. Přesvědčil se, že...Celý článek »
vydáno před 12 let 3 týdny
Chrudim/Prachovice - O pěstování marihuany, legálnosti, či nelegálnosti jejího užívání, škodlivosti či léčebných účincích se toho napsalo už spousty...Celý článek »
vydáno před 12 let 12 týdnů
Pardubice - V pondělí odpoledne prováděli pardubičtí policisté z Oddělení hlídkové služby obhlídku areálu na Hůrkách v Pardubicích. Při této...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 6 dnů
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 3 dny
Chrudim – Informace o místní drogové situaci už se rozebíraly i na posledním jednání komise pro bezpečnost města a prevenci kriminality. Vrchní...Celý článek »