Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 32 týdny
Chrudim - Chrudimská textilka Evona se pustila do první etapy revitalizace svého výrobního areálu v centru města, který zde vyrostl na přelomu 19. a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 dny
Chrudim/Pardubice – Jedním z příkladů firem, které pomáhají v boji se stávající koronavirovou pandemií, je společnost EVONA. Ta se zapojila do...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Soudržnost, nezištná pomoc, obětavost, slova díků dávají této době nezvyklou atmosféru. Doplňkem našeho oblečení se staly roušky....Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Chrudim – Některé nově platné předpisy jsou závazné – strážníci proto již pokutují ty, kdo nenosí ústenky, respektive chodí na veřejnosti s...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Chrudim – Roušky a ochranné prostředky obecně jsou nedostatkovým zbožím. Stát je shání, kde se dá, město však také nezahálí. Již v pondělí starosta...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Velkou radost teď mohou mít všichni obyvatelé Palackého třídy a ulice Obce Ležáků. Po letech šedivého nezájmu si je radnice doslova hýčká a...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Chrudim - Zdejší textilka Evona prochází v současnosti další proměnou. K zemi se totiž nyní poroučela přístavba historicky cenné Popperovy výrobní...Celý článek »
vydáno před 10 let 42 týdny
Chrudim - Volba členů kontrolního a finančního výboru opět neproběhla hladce, protože jeden z navržených kandidátů nebyl ani na dva pokusy...Celý článek »
vydáno před 12 let 13 týdnů
Chrudim - Pouze dvě místa ve městě se mohou v budoucnu proměnit v atraktivní brownfieldy - stávající fabrika na výrobu punčochového zboží a...Celý článek »