Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 47 týdnů
Chrudim – Čas od času se nejspíše někdo z úředníků probere z mrákoty, případně dostane přímý rozkaz „shora“ a setkání s občany diskutujícími o...Celý článek »
vydáno před 7 let 15 týdnů
Chrudim – Dostat se z Moravské ulice do ulice Slezské a Slovenské, není pro chodce příliš velkým problémem. Potíž nastává v okamžiku, kdy se chodec...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Města Chrudim a Slatiňany usilují o snížení rychlosti na frekventované silnici I/37 v úseku od chrudimských kasáren až k ceduli sousedního...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Sobětuchy - Do této obce vyjížděly ve čtvrtek 14. ledna krátce před půl jednou odpoledne tři hasičské jednotky, aby zde v dílně rodinného domu...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Raná - Tři lidé zemřeli po střetu osobního automobilu s vlakem v pátek 4. prosince v 8.53 hodin v blízkosti této obce na Hlinecku. U tragédie...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - Oči pro pláč zůstaly majiteli audi, když ráno zjistil, že mu někdo ve Slovenské ulici ukradl všechna čtyři kola. „Jednalo se hliníková kola...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - Zastupitel města za ANO 2011 František Pilný považuje zvažovanou proměnu vcelku frekventované silnice I/37 mezi Chrudimí a Slatiňany v...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Svratouch - V sobotu krátce před 17. hodinou došlo v uvedené obci na Hlinecku k tragické dopravní nehodě. „Osobní vozidlo z dosud...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrast - Po 21. hodině mířili hasiči k nahlášenému požáru dřevěné boudy, ve které podle všeho obývali bezdomovci.   „Bouda byla přibližně...Celý článek »
vydáno před 9 let 17 týdnů
Chrudim - Dlouhotrvající rekonstrukce Slovenské ulice k úlevě místních obyvatel skončila. Vyžádala si nejen lidský život slovenského stavebního...Celý článek »