Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 13 hodin 15 min
Chrudim - Fotbalisté Chrudimi zvítězili v úvodním kole Chance Národní Ligy doma nad olomouckou rezervou 3:0. Výsledek orámoval dvěma góly David...Celý článek »
vydáno před 5 dnů 22 hodiny
Chrudim - Před startem nové sezony testovali trenéři v přípravném období řadu fotbalistů, ze kterých nakonec vykrystalizovalo následujících šest...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 6 dnů
Chrudim - Chrudimští fotbalisté se v úterý 18.6.2024 vrhli do další přípravy před novou sezonou FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Poprvé si hráči vyzkoušeli...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 2 dny
Chrudim - Na chrudimské lavičce skončil v průběhu týdne dosavadní hlavní trenér Radek Kronďák, vedení MFK Chrudim dokázalo rychle zareagovat a tři...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 4 dny
Chrudim - Chrudimští fotbalisté zakončili loňskou sezonu na pátém místě druholigové tabulky, o podobně vydařený ročník se pokusí i v sezoně 2024/2025...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 3 dny
Brno - Fotbalisté Chrudimi zvítězili v 30. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na hřišti Líšně 2:1. Všechny góly padly po přestávce. Nejprve se trefili...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Chrudim - Fotbalisté Chrudimi podlehli v 29. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY po obratu rezervě olomoucké Sigmy 1:3. Skóre otevřel v 10. minutě domácí Jan...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 2 dny
Kroměříž - Fotbalisté Chrudimi ve 28. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY remizovali s Kroměříží 1:1. Hosté šli do vedení brzy díky brance Závišky. Po poločase...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 5 dnů
Chrudim - Fotbalisté Chrudimi v rámci 27. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY nestačili na lídra tabulky Duklu Praha 0:2. Úvodní branku zápasu vstřelil v...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 3 dny
Opava – Fotbalisté Chrudimi v utkání 26. kola FORTUNA národní ligy remizovali s Opavou 0:0. Domácí sice měli herní převahu a hosty výrazně...Celý článek »