Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 35 týdnů
Chrudim - Pověstmi opředená lavička nedaleko kostela sv. Kateřiny byla v nedávné minulosti oblíbeným cílem mládeže. Ta zde ale netrávila chvilky...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Chrudim - Sídliště U Stadionu a jeho okolí se stalo oblíbenou destinací několika chrudimských bezdomovců. Jeden z nich se usídlil přímo na zastávce...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudim – Podle vrchního strážníka Lukáše Dvořáka se situace týkající se zejména bezdomovců žebrajících u supermarketu v Poděbradově ulici...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 1 den
Chrudim – Město Chrudim a Pardubický kraj už poskytly dohromady Římskokatolické farnosti Chrudim na opravu kostela svaté Kateřiny přes 300 tisíc...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 6 hodin
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 3 dny
Chrudim – V sobotu se vyskytl problém a všem náhodným kolemjdoucím impozantní pohled na ulici zaplavenou vodou z prasklého potrubí. Vodárenská...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 7 hodin
Chrudim – Římskokatolická farnost dostane na odvlhčení kostela svaté Kateřiny dotaci od Ministerstva kultury ČR, stejně jako dům Špalíček na opravu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – Jak to vypadá na skateparku po roce jeho užívání? Radní si na pondělní schůzce vyslechli od dozorčí rady Sportovních areálů města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Kostelů je ve městě hned několik. Většina, ne li všechny, dostala pořádně zabrat za minulého režimu, kdy komunisté všechny pozemky, jejichž...Celý článek »