Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 5 týdnů
Prachovice - Ve večerních hodinách sem vyjížděla policejní hlídka z heřmanoměsteckého oddělení k avízovanému opilci, který si šel v ...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Chrast - Zdejší policie se aktuálně zabývá případem, kdy namol opilý 53letý muž vyhrožoval ublížením na zdraví své přítelkyni. Případ se odehrál v...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Chrast - Zdejší policie přijala oznámení místní ženy o tom, že jí její bývalý přítel vyhrožuje zapálením domu a auta. Že byl dotyčný, 50letý muž,...Celý článek »
vydáno před 9 let 40 týdnů
Chrudim - V neděli večer vyrážela policejní hlídka k jednomu z místních domů, před kterým stál 21letý mladík. Ten, řádně posilněn...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Chrudim - Dnes hodinu po půlnoci žádala strážníky o pomoc žena, ke které se dobýval její opilý syn a agresivním způsobem se od ní domáhal peněz. Žena...Celý článek »
vydáno před 11 let 42 týdny
Pardubice – Pro dobrotu na žebrotu, asi tak hodnotil personál záchytky svou službu poskytnutou jednomu opilci, který u nich nějakou dobu střízlivěl....Celý článek »
vydáno před 11 let 42 týdny
Prachovice - V neděli v podvečer sem vyjížděli policisté. Bylo jim oznámeno, že zde řádí nějaký opilec. To, že chodil v ponožkách, protože ho boty...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Před 18. hodinou vyrážela hlídka zdejšího policejního oddělení na jednu z místních ubytoven, kde po předchozí slovní výměně názorů...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Hlinsko - V neděli krátce před druhou hodinou ranní byla policejní hlídka přivolána k místní restauraci Rokáč. Právě před ní měl dle...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrast - Čtyřiačtyřicetiletý muž se rozhodl, že navštíví svou matku. Návštěva se ve finále nevydařila. Pro svou opilost a agresivitu skončil nakonec...Celý článek »