Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 17 týdnů
Chrudim - Výpůstek potůčku Podhůra v Píšťovech, který se za lijáků mění v dravou řeku, provázejí od začátku jen samé komplikace. Nejprve se...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 1 den
Chrudim – Když přijeli hasiči na Podhůru, zjistili, že se tam nad rybníkem po oslavách nového roku v chatové oblasti nemůže vymotat z větví...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 20 hodin
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 1 hodina
Chrudim – Zatímco u realizace cyklostezky Chrudim–Vlčnov se zaspalo a povede tu bohužel jenom chodník, u cyklostezky na Podhůru to zatím vypadá stále...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) a místostarosta Aleš Nunvář (Piráti) odkryli karty. Žádný Dům přírody ani Rodinný park...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – Kvůli pirátům silnic přibyly po mnohaletých urgencích občanů na Podhůru nové značky. Co Odbor dopravy Městského úřadu Chrudim podnikl ke...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Zadávací řízení na nové volnočasové atrakce v Rodinném parku Podhůra u rozhledny Bára už je v plném proudu. Příjem nabídek probíhá do 24....Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Nejdříve se tu měla vybudovat lesovna, později návštěvnické a informační centrum, odložený nápad nyní znovu ožívá, tentokrát pod názvem Dům...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim/Podhůra – Letošní Běh pro Paměť národa začíná právě dnes a účastnit se můžete individuálně až do neděle. Vybrané finanční prostředky budou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – O tom, co se děje v Píšťovech, Chrudimské noviny již v minulém roce informovaly. Lidé tu musí žít jako v době před sto lety, jen těžko...Celý článek »