Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 10 týdnů
Rosice u Chrasti - Společnost ČEZ odpojí obec v únoru na několik dní vždy od osmi do 16 hodin od elektřiny kvůli opravě vlastní distribuční sítě...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 3 dny
Chrudim – Místo blikajících elektrických ozdob a stromečků se lidem doma rozzářily obyčejné svíce a vyhráno měli ti, kteří si prozřetelně navařili už...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) se inspiroval od sousedů a na tiskové konferenci prohlásil, že ví, jak by se dalo výrazně ušetřit za...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Starosta si od tohoto kroku slibuje zkvalitnění služeb a práce na úřadě pro všechny občany a vylíčil, proč se tam doteď pracovalo s velkými...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 dnů
Chrudim - Ve středu 27. března od 7.00 do 13.30 hodin čeká celý areál Chrudimské nemocnice plánovaná odstávka elektřiny. Po dobu přerušení zajistí...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim – O tom, že lávky přes Chrudimku na území města nejsou v nejlepším stavu, Chrudimské noviny informovaly již několikrát. Poté, co například v...Celý článek »
vydáno před 6 let 15 týdnů
Chrudim – Sotva skončila rekonstrukce kanalizace pod ulicí Obce Ležáků, mají řidiči opět o „radost“ postaráno. V těchto dnech totiž silničáři znovu...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Pardubice - Zaměstnanci Krajského úřadu Pardubického kraje budou moci při svých služebních cestách využívat elektromobil Volkswagen e-up! Umožní to...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrudim - Po několika neohlášených výpadcích elektřiny v uplynulých dnech se nyní zdá, že nepříjemnosti spojené s přerušovanou dodávkou...Celý článek »
vydáno před 9 let 39 týdnů
Pardubice - Druhé kolo elektronické aukce cen silové elektřiny, zemního plynu a stálých měsíčních plateb u obou komodit přineslo přihlášeným...Celý článek »