Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 29 týdnů
Chrudim - Další komplikace má na svém účtu stavba venkovní tělocvičny před stadionem MFK Chrudim. Poté, co město dělalo několik měsíců „mrtvého...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudim – Současná kronikářka města Chrudim Lenka Tichá oznámila, že ze své pozice odchází. Ke konci roku 2024 rezignuje a na její místo bude muset...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Pouhý měsíc už jen zbývá do otevření zbrusu nového kluziště, které se právě buduje na místě starého skateparku. Ředitel Sportovních areálů...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 14 hodin
Chrudim – Je to už tři roky, co Chrudimské noviny pro širší publikum jako první objevily Noela Dosoudila, pro hudební fanoušky známého pod...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Nadšenci to vyřešili po svém a navzdory návštěvnímu řádu se na ploše určené pro ježdění rozmáhají nápisy začínajících sprejerů. Po měsících...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Sportovní areály města Chrudim vykázaly v minulém roce kladný hospodářský výsledek. Rozpočet ale zatěžovaly i zbytečně vynaložené náklady....Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 hodin
Chrudim – Městská rada vzala v pondělí na vědomí informace o hospodaření Sportovních areálů města Chrudim, které se podle slov starosty vrátily do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dům ve Fortenské ulici s nájemníky, kteří si dosud „užívali“ bydlení v městských bytech, bude znovu na prodej, jak jsme již před časem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Největší čas na zastupitelstvu zabralo schvalování nadačního fondu pro bezpečnost provozu na silnicích. Před hlasováním se diskutovalo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »