Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 19 týdnů
Heřmanův Městec - Profesionální hasiči z Chrudimi a místní dobrovolní hasiči vyráželi k nehodě tří aut. Jednalo se o dodávku, náklaďák a...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Bukovina/Stojice - V neděli v dopoledních hodinách směřovaly hasičské jednotky ze stanic v Přelouči a Chrudimi a dále i dobrovolní...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Mrákotín/Prosetín - V pátek odpoledne vyrážely na silnici mezi uvedené obce jednotky hasičů. Začalo zde totiž hořet osobní auto Renault Megane....Celý článek »
vydáno před 10 let 40 týdnů
Hlinsko - V pátek v 18.31 hodin vyrážela jednotka místních profesionálních hasičů k dopravní nehodě, ke které došlo ve Rváčovské ulici...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Hlinsko - Ve čtvrtek před 8. hodinou se 70letý řidič traktoru se zapřaženým valníkem převrátil do příkopu. Naštěstí se mu nic nestalo.Celý článek »
vydáno před 12 let 10 týdnů
Orel - Ve středu v půl čtvrté odpoledne došlo v této obci ke strážce dvou aut. Při nehodě bylo zraněno celkem pět osob.  ...Jednalo se o...Celý článek »
vydáno před 12 let 23 týdny
Holetín - V neděli 5. února v 9.50 hodin vyjížděli hlinečtí hasiči z Hlinska k požáru osobního vozidla Renault Twingo do této obce u Hlinska....Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 20 hodin
Chrudimsko – Řidič pod vlivem vodky, aby prý zahnal únavu, jak vysvětloval policii, ujel několik hodin jízdy, než narazil do několika stromů a...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Hlinsko - V těchto dnech profesionální a dobrovolní hasiči „trénovali“ likvidaci požáru článků fotovoltaiky, která se nachází na střeše objektu...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Chrudim/Kočí - Hasiči zasahovali v pondělí před 17. hodinou u dopravní nehody, k níž došlo na silnici za Chrudimí směrem na obec Kočí. Mezi...Celý článek »