Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 34 týdny
Chrudim – Veřejný prostor na Masarykově náměstí i na kruhovém objezdu na Bídě dostává po roce opět zabrat. Uzavírka tu platí od 24. července do...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Kdo stojí za zrušením sjezdu z obchvatu města u místní části Medlešice? Zástupci města v čele s neuvolněným místostarostou Jaroslavem...Celý článek »
vydáno před 1 hodina 53 min
Chrudim - Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 5 hodin
Chrudim – Město odstranilo další starou lávku, důležitou spojnici přes řeku Chrudimku. Nová lávka se ale tentokrát už opravdu chystá, jen přání...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 3 dny
Chrudim – Kvůli bourání a stavbě nového mostu by se mohla přesunout většina dálkové a mezistátní dopravy včetně nadrozměrných nákladů do...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 3 dny
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 6 dnů
Chrudim – Díky příznivému počasí a píli pracovního týmu, kterému byla nápomocná historická tatrovka, se podařilo, že uzavírka mostu u obchodního...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 3 dny
Chrudim – Jak to vypadá s parkovištěm U Stadionu po vykáceném lese u železniční trati? Radní Aleš Nunvář (Piráti) zařídil realizaci sjezdu na...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 6 dnů
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 1 den
Chrudim – Ředitelství silnic a dálnic konečně po mnoha dlouhých měsících oznámilo na konci srpna vybraného dodavatele stavby nového mostu přes...Celý článek »