Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Snažíme se, aby pacienti mohli důstojně prožít poslední dny svého života a zůstat i přes své onemocnění doma, se svojí rodinou a blízkými....Celý článek »
vydáno před 6 let 30 týdnů
Chrudim – Sobota patřila ve městě především místním vojákům a jejich příznivcům. Již tradičně se konal jak den otevřených dveří s ukázkami vojenské...Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Pardubice - V AFI Paláci se uskuteční v pátek 14. listopadu od 18 hodin až do půlnoci akce, kdy budou mít návštěvníci příležitost vidět...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Pardubice - V AFI Paláci bude až do 17. srpna vystaveno celkem 10 panelů s texty a fotografiemi z humanitárních misí organizace ADRA...Celý článek »
vydáno před 9 let 39 týdnů
Pardubice - V poslední den školy vypukne v AFI Paláci tradiční vítání prázdnin s pořádnou dávkou adrenalinu. V pátek 27. června od 10...Celý článek »
vydáno před 9 let 42 týdny
Pardubice - Do neděle 15. června můžete v AFI Paláci vidět výstavu fotografií stromů, která ukazuje jejich krásu ve městě. Celkem 12 velkoformátových...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - V AFI Paláci proběhne v úterý 25. března od 16 hodin autogramiáda a show oblíbeného herce a mima Michala Nesvadby, známého z ...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Pardubice - Ve středu 5. března ožije nákupní centrum AFI Palace veletrhem sociálních služeb. Návštěvníci se mohou těšit nejen na cenné informace o...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - Od středy 21. srpna bude v AFI Paláci k vidění výstava fotografií Jiřího Koliše mapující cestu českých hokejistů za zlatou...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Pardubice - Pracovnice kavárny na 17. listopadu oznámila strážníkům, že jí byl ukraden mobilní telefon. Pojala podezření, že telefon jí „sbalila“...Celý článek »