Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Bývalá vedoucí Sociálního odboru MěÚ Chrudim Martina Semrádová se rozhodla před časem změnit od základů svůj život, opustila úřednickou...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Chrudim - Sobota 15. listopadu patří v poradně Ve hvězdách v Čáslavské ulici v době od 15 do 18 hodin dalšímu hostovi, kterým je masérka a terapeutka...Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Chrudim - Sobota 8. listopadu patří v poradně Ve hvězdách v Čáslavské ulici v době od 15 do 18 hodin dalšímu hostovi, kterým je tentokrát grafoložka...Celý článek »
vydáno před 9 let 22 týdny
Chrudim - Sobota 25. října patří v poradně Ve hvězdách v Čáslavské ulici v době od 15 do 18 hodin dalšímu hostovi, kterým je tentokrát tradiční...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Chrudim - Máte problémy ve vztazích? Jste nespokojeni s určitou vztahovou stránkou ve svém životě? Chybí vám objektivní pohled na situace, která vás...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Chrudim - V sobotu 11. října od 15 do 18 hodin bude v poradně Ve hvězdách v Čáslavské ulici k dispozici zájemcům terapeutka Ing. Radka Středová z...Celý článek »
vydáno před 11 let 37 týdnů
Chrudim - Architekt a historik umění Marin Dobrev, který v Chrudimi působil řadu let jako památkář, se do města vrací tentokrát v roli...Celý článek »