Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudimsko/Skuteč – Kdyby býval řidič s polskou poznávací značkou neudělal osudovou chybu na skutečské křižovatce, unikl by vyšetřování celní správou...Celý článek »
vydáno před 6 let 39 týdnů
Pardubice - V pondělí 17. července se hlídka celníků snažila zastavit nedaleko státní hranice s Polskem osobní automobil s českou...Celý článek »
vydáno před 6 let 50 týdnů
Chrudim – Kontroly a hodnocení se nevyhýbají ani takovým zařízením, jako jsou útulky. V říjnu loňského roku tak museli v tom chrudimském přivítat...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Žumberk – Kontroly provozů, které zpracovávají maso, jsou poměrně časté. Na výrobny potravin se zaměřuje, krom krajské hygienické stanice, také...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Ochoz u Nasavrk – Mimořádná opatření vyhlásila krajská veterinární správa. V malé obci ležící nedaleko Nasavrk, se mělo objevit ohnisko takzvané „...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Heřmanův Městec - Příslušníci Celní správy ČR zastavili v pondělí během dne 19letou šoférku osobního auta značky BMW, aby ji podrobili...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Pardubice - Nepříjemné překvapení čekalo na dovozce, který si v Číně objednal sušený česnek. Artikl souhlasil bohužel však jen podle dokladů. V...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Pardubice - Celníkům se podařil takřka rekordní úlovek co do počtu odhalených nelegálních zahraničních pracovníků. Bylo jich bezmála sto. Při...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Pardubice - Celníci zajistili v rámci kontrolní akce s krycím názvem „Kolek“ více než 95 tisíc cigaret. Krabičky nebyly opatřeny platnou tabákovou...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Pardubice - Celníci opět zabodovali. Díky jejich důsledné kontrole  kápli na muže, který se vyhýbal výkonu trestu a cizince obviněného z krádeže...Celý článek »