Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - Do finále v současnosti míří generální rekonstrukce budovy bývalého zemědělského výzkumného ústavu Na Kopečku, kde v poslední době sídlila...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) si po připsání peněz ve výši 10 milionů 39 tisíc 380 korun na účet města ověřoval, zda-li se nejedná o...Celý článek »
vydáno před 7 let 39 týdnů
Chrudim - Den otevřených dveří v Senior rezidenci v Čáslavské ulici sice již proběhl, ale slavnostní otevření nikoliv. Nejmodernější zařízení sídlící...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim - Den otevřených dveří v budově Senior rezidence Chrudim Na Kopečku přilákal zástupy zvědavců. Nejednalo se však překvapivě pouze o seniory,...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrudim - Senior rezidence sídlící Na Kopečku stačila už přijmout první klienty a nyní se personál připravuje na Den otevřených dveří. Veřejnost tak...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Senior rezidence Chrudim, která sídlí v bývalé léčebně dlouhodobě nemocných Na Kopečku, přijala první klienty. Jak už před měsícem avizoval...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Chrudim - Podmračené čtvrteční odpoledne Na Kopečku zpestřilo hejno bílých límečků. Investor rekonstrukce budovy bývalé léčebny dlouhodobě nemocných...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Chrudim - Loni na podzim prolétla médii zpráva, že areál bývalé léčebny dlouhodobě nemocných Na Kopečku včetně přilehlých pozemků konečně změnil...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Zchátralá budova bývalé léčebny dlouhodobě nemocných Na kopečku se konečně po dlouhých letech dočká důstojnější podoby. Koupil ji totiž...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 1 den
Chrudim – Odhadem do tří let by se prý mohla v Chrudimi začít konečně stavět alespoň přístupová komunikace pro dlouho zamýšlenou výstavbu nových...Celý článek »