Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 37 týdnů
Chrudim - Město disponuje dvěma hřbitovy, na nichž je možné ukládat nebožtíky k poslednímu odpočinku. Tím větším je hřbitov U Kříže, menším a trošku...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Chrudim - V místech, kde dlouhá léta "strašilo" v Novoměstské ulici torzo dřevěného hlediště bývalé staré tribuny, se už pomalu rýsuje nová,...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 1 den
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 17 hodin
Chrudim – Na valné hromadě společností Technické služby a Sociální podnik města Chrudim se mimo jiné řešila otázka převodu chrudimských hřbitovů do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Kvůli opravám plynovodu v Novoměstské ulici, a s tím související uzavírkou, letos zdobí vánoční strom Resselovo náměstí o dva týdny dříve....Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Úpravy v Novoměstské ulici by mohly vyřešit pravidelné uzavírky při sportovních událostech a rovněž ulehčit parkování rodičům vozícím děti...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Za současný stav nejen hřbitovů si mohou občané sami? Město opravuje, co mu kdo navrhne. Kdo z turistů zavítá na chrudimské...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Češi po kruhových objezdech jezdit neumí. To, co v zahraničí spolehlivě funguje jako urychlovač dopravy, v našich luzích a hájích se stává...Celý článek »