Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 24 týdny
Chrudim - Lídr Strany svobodných občanů v místních komunálních volbách Petr Lichtenberg se při poslední veřejné schůzi zastupitelstva opět navezl do...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Velká diskuse o vodě ve městě propukla před podzimními komunálními volbami. Politici se předháněli v prohlášeních, která byla tu více, tu...Celý článek »
vydáno před 6 let 25 týdnů
Dle komentátora chrudimského portálu se údajně „opět ukázala nekonzistence zastupitele Josefa Kálese ml. (Svobodní). Zatímco v případě modernizace...Celý článek »
vydáno před 6 let 39 týdnů
Chrudim – Poslední jednání městského zastupitelstva před prázdninovou přestávkou se opět protáhlo na více než pět hodin. Většina přítomných přitom...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim - Adventní setkání nad obchvatem města uspořádali ve čtvrtek 3. prosince Chrudimští patrioti. Pozvánku k zhruba hodinové diskuzi v kině Muzea...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Jednatel Místní organizace Českého rybářského svazu (MO ČRS) Chrudim 1 Petr Kořán zaútočil na prvního místostarostu města Jaroslava...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Hospodářský výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR navštívil z podnětu poslance a městského zastupitele Davida Kasala (ANO 2011)...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Chrudim - Známý zastánce kruhových objezdů, neuvolněný místostarosta Jaroslav Trávníček (ČSSD), přišel s novým nápadem. Další kruhová křižovatka...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Chrudim - Na začátku 90. let byl tajemníkem zdejšího městského úřadu, nadějným politikem KDU-ČSL a lídrem Koalice pro Chrudim. Poté se ale rozhodl...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Chrudim - Domovní samospráva bytového domu čp. 717 - 720 v sídlišti U Stadionu se obává, že sliby radnice na rozšíření parkovišť před zdejšími...Celý článek »