Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 42 týdny 2 dny
Pardubice –Pardubický komorní soubor Barocco sempre giovane (BSG), známý svojí spoluprací s předními českými i zahraničními umělci, zveřejnil termíny...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 6 dnů
Pardubice – Výjimečná osobnost nejen v české kultuře, ale i v mezinárodním povědomí, houslista Jan Talich, vystoupí ve čtvrtek 25. května 2023 v 19...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Pardubice – Letošní Svatoštěpánský koncert Barocco sempre giovane se uskuteční 26. prosince v 17 hodin v Sukově síni domu hudby v ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Pardubice – Houslista a koncertní mistr České filharmonie Jiří Vodička zahájí podzimní cyklus koncertů spolu s komorním souborem Barocco sempre...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim - V pátek 26. listopadu se uskuteční abonentní koncert Barocco sempre giovane s klavíristou Matyášem Novákem, který se měl konat ve...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Skuteč - V pondělí 23. září v 18.30 hodin se v Kostele Nanebevzetí Panny Marie uskuteční benefiční koncert na opravu střechy barokní fary.Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – V novém roce městská rada obvykle „naděluje“ dary a finanční injekce. Nejinak je tomu letos, kdy prozatím na peněžní pomoc dosáhli tři...Celý článek »
vydáno před 7 let 27 týdnů
Pardubice - Podzimní sérii abonentních koncertů zahájí komorní soubor Barocco sempre giovane v Rytířském sálu pardubického zámku ve čtvrtek 22....Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Kameničky - V sobotu 27. června v 17 hodin pořádá komorní soubor Barocco sempre giovane v kostele Nejsvětější trojice podvečerní...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - Hostem komorního souboru Barocco sempre giovane bude v mnoha ohledech nejvýraznější osobnost českých hobojistů Vilém Veverka. Abonentní...Celý článek »