Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 9 týdnů
Ochoz u Nasavrk – Mimořádná opatření vyhlásila krajská veterinární správa. V malé obci ležící nedaleko Nasavrk, se mělo objevit ohnisko takzvané „...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Chrudim - Teploty za okny dávají tušit, že podzim se brzy zlomí spíše v zimu stejně, jako jaro přešlo takřka nepozorovaně v léto. Roční období...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - Babí léto je podle všeho definitivně u konce a čekají nás dokonce noční mrazíky. Přesto i v této době, kdy se pomalu chystáme na Dušičky a...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim - Další prodloužený víkend je před námi a po kauze se státními maturitami se skoro obávám, že většina maturantů vlastně ani netuší proč. Co...Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Chrudim - Víkendové tipy se tentokráte zaměří na nejrůznější ohně a ohýnky, v nichž mnozí vidí dávnou pohanskou oslavu jara, jiní vypořádání se...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 dnů
Chrudim - Společně s odcházející zimou a ředitelkou muzea Martinou Vítkovou, za níž se překvapivě nikdo z vedení města a představitelů místní...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Přesně za týden nás čeká to, nač jsme se skrze půst a odříkání, někteří třeba skrze dietu, připravovali. Velikonoce budou zde. Ještě však...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Chrudim - Všem Josefům přeji jen vše dobré k jejich svátku a všem ostatním zocelená játra na víkendové oslavy tohoto kdysi nejrozšířenějšího...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - „Březen, za kamna vlezem.“ Toto staré pořekadlo jakoby v posledních dnech nedávalo zapomenout, že od Vánoc nás skutečně dělí jen pár...Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Chrudim - Nejkratší měsíc už má na kahánku a s ním možná už končí také zima. Alespoň si to myslí všemožné ptactvo, které koncertuje, jako by...Celý článek »