Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 3 týdny
Pardubický kraj/Chrudim – Od 13. ledna letošního roku pátrá policie po patnáctileté dívce, která je na útěku z chrudimského dětského domova a...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 4 dny
Pardubicko/Chrudimsko – Úsek dálnice D35 vedoucí po 14,7 kilometrů dlouhé trase z Časů do Ostrova odvádí tranzitní dopravu ze silnice I. třídy na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Pardubice/Přestavlky – Po problémové dívce, která se tento rok vydala neznámo kam už potřetí, opět pátrá policie. Tentokrát chybí přesný popis jejího...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Pardubice-Ohrazenice/Přestavlky – Kam se opět poděla dívka, která se před týdnem sice vrátila domů, ale už je opět od včerejšího večera nezvěstná?...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudimsko – Od 11. prosince policisté na Chrudimsku pátrají po pohřešované šestnáctileté dívce. Kromě ní je vyhlášeno pátrání od konce října i po...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim – Polovina června, do konce školního roku zbývá už jen pár dní. Školy proto jezdí na výlety a pobyty v přírodě, rodičové počítají úspory a...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Prachovice - Ve středu před 11. hodinou vyrážely k nahlášené havárii osobního auta dvě jednotky hasičů. Ke karambolu došlo poblíž místní pošty....Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Prachovice - Heřmanoměstecká policie pátrá po zlodějích, kteří mají na svědomí krádež tří jízdních kol. Ta zmizela takřka beze stop v krátkém...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Prachovice - Ve čtvrtek zemřel v prachovické společnosti Ecorec Česko 69letý muž, který opravoval strojní zařízení. Podle předběžného...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Chrudim - Třešně na stromech zrají a vlaštovky stále ještě krmí své mladé. Měsíc červen se láme v půli a prázdniny klepou na dveře. Kam se ale...Celý článek »